"TOKİ Başkanı neden istifa ediyor!"

İzmir'de yaptığı konuşmada hükümeti hedef alan ve bir çağrıda bulunana MHP lideri Devlet Bahçeli'den bir de uyarı geldi. Libya'daki ayaklanmaya değinen, aynı senaryonun Türkiye'de de uygulamaya konabileceğini iddia eden Bahçeli, Bahçeli, " Eğer Libya'da i

"TOKİ Başkanı neden istifa ediyor!"

İzmir'de yaptığı konuşmada hükümeti hedef alan ve bir çağrıda bulunana MHP lideri Devlet Bahçeli'den bir de uyarı geldi.

Libya'daki ayaklanmaya değinen, aynı senaryonun Türkiye'de de uygulamaya konabileceğini iddia eden Bahçeli, Bahçeli, " Eğer Libya'da iç savaşı destekleyen güçler, hedeflediklerine ulaşırlarsa tehlike kapıda, aynı senaryo Türkiye için de işleyecek uygulamaya konulacak" dedi.

Bahçeli, hükümete yaptığı çağrıda da, Seçim sonrası anayasada yapılacak tüm değişikliklerin madde madde açıklanmasını istedi.

İzmir'de partililere hitap eden Bahçeli, genel Seçimler öncesinde hükümete bir çağrısı oldu.

Behçeli, "Anayasada ne yapacaksın, yandaş medyayı topla açıkla; millet okusun bilsin. Okyanus ötesi pazarlıklarla mı, İmralı canisiyle görüşmelerle mi hazırlandı herkes görsün" dedi.

Hükümetin terörle mücadele politikasını eleştiren ve Ergenekon soruşturmasıyla ordunun zayıflatıldığını söyleyen Bahçeli, "Mehmetçiğe, kahraman subaya iftira atılıyor. PKK'nın alamadığı intikamı sen AKP olarak alamazsın. Eğer bu söylediklerim yanlışsa, mahkemeleri hızlandır. Haklıyı haksızı ayıkla, ülkeyi şaibe altında bırakma. O Mehmetçik bu ülke için lazım. Güçlü bir orduyu öteleyemezsin, örseleyemezsin, böyle bir hakkın yok" şeklinde konuştu.

''TOKİ'Yİ ELE ALACAĞIM''

MHP lideri, partisinin Buca İlçe Binası önünde kurulan platformdan da vatandaşlara seslendi.

TOKİ'Yİ iyi incelemek gerektiğini söyleyen Bahçeli, ''İktidar olursak bu TOKİ'yi yalnız başına ele alacağım. Evler hangi arsanın üzerinde yapıldı, müteahhitler ne kadar haksız kazanç sağladı, AKP yandaşları nasıl palazlandı, kırmızı halılar nasıl döşenmiş, sanal açılışlar nasıl yapılmıştır? Toplu iğne ucu kadar bırakmayana kadar araştıracağız.

TOKİ Başkanı istifa etmiş. Neden ayrılıyorsun? Çok güzel hizmet veriyordun. Başbakan'ın gözbebeğiydin. Çok yüksek meblağlar üzerinde tek kişi olarak kalem oynatıyorsun. Korktun mu? Korktuğun için meclise mi sığınıyorsun? Dokunulmazlık şemsiyesi altına mı girmeye çalışıyorsun? Ne yaparsanız yapın Yüce Divan'dan ne başbakan ne bakanlar ne de TOKİ'nin başkanı kurtulacaktır'' dedi.

DOKUNULMAZLIK TARTIŞMASI

Recep Tayyip Erdoğan'ın televizyonlara ilk çıktığı dönemde dokunulmazlığın kaldırılacağını söylediğini, milletvekili olduktan sonra meclise dokunulmazlığın kaldırılmasına ilişkin iki tezkere geldiğini söyleyen Bahçeli, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın verdiği sözleri hiç hatırlamadığını savundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset