Terzioğlu gövde gösterisi yaptı!

AK Parti Trabzon’un Of İlçe Başkanlığı’na Hakan Terzioğlu adaylığını açıkladı. 24 Aralık’ta yapılacak olan Of İlçe kongresi için adaylığını açıklayan ilk isim AK Parti Trabzon İl Başkanlığı AR-GE Başkanı Hakan Terzioğlu oldu. Terzioğlu, dün gece AK Parti

Terzioğlu gövde gösterisi yaptı!

AK Parti Trabzon’un Of İlçe Başkanlığı’na Hakan Terzioğlu adaylığını açıkladı. 24 Aralık’ta yapılacak olan Of İlçe kongresi için adaylığını açıklayan ilk isim AK Parti Trabzon İl Başkanlığı AR-GE Başkanı Hakan Terzioğlu oldu. Terzioğlu, dün gece AK Parti Trabzon İl Başkanlığındaki görevinden istifa ederek Of’a gitti ve Of İlçe Başkanlığında kalabalık bir grupla birlikte İlçe Başkanlığı için varım dedi. 

Of İlçe başkanı Fazlı Çapoğlu, on yıldır il.e başkanlığı görevini sürdürdüğünü belirterek, yeni ilçe başkanının etrafında kenetlenerek partiyi daha yukarı çıkaracaklarını dile getirdi.

470.20111122121843.jpg

Of İlçe Başkanlığı’na adaylığını açıklayan Hakan Terzioğlu, 2001’in Ağustos ayından itibaren Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’la çıktıkları ulvi yolculukta davaya katkıda bulunmak için ilçenin Ballıca Beldesinden belde yöneticisi olarak teşkilat çalışmalarına başladığını kaydederek, 2010 yılının Ocak ayından itibaren de Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar’ın İl Yönetim kadrosunda görev alarak başkan yardımcısı olduğunu kaydetti.

Ff İlçe kongresi için, teşkilat mensuplarıyla kamuoyunun toğun talepleriyle ilçe başkanlığına adaylığını açıkladığının altını çizen Terzioğlu, “Of ilçe Başkanlığına aday olmaya karar verdiğim anda il yönetim kurulumuzun tartışmalardan uzak tutulması gerekliliği ve siyasi terbiyemden ötürü çok sevdiğim il yönetim kurulu üyeliğinden dün akşam itibariyle istifa etmiş bulunmaktayım. 

Genel başkanımıza, il başkanlığımıza ve Of İlçe teşkilatına layık olabilmek için elimden geleni yapacağımdan hiç kimsenin endişesi olmasın” dedi.

Adaylık kararını almadaki en önemli faktörün teşkilat mensuplarının kendisine gösterdiği ilgi ve teveccüh olduğunu belirten Terzioğlu, “Bunun yanında doğduğum, büyüdüğüm ve çok sevdiğim ilçeme hizmet etmenin siyasi hayatımda ki en birinci hedef olması da bu gün bu kararı almamda etkili olmuştur. Siyasi anlayışımın temel ilkesi bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da başbakanımızın, teşkilatlarımızın ve milletimizin hizmetinde olmaktır.

Verilen görev ne olursa olsun Hakkın Rızasını kazanabilmek için çalışacağıma ve ülkemizin birliğinin devamı için üstüme düşen görevi sonuna kadar yapacağıma hepinize söz veriyorum” diye konuştu. Kendilerine düşen asli görevin kongre sonucunda göreve gelen başkan ve yönetime sonuna kadar sahip çıkmak olduğunu vurgulayan Terzioğlı, kongrenin hayırlar getirmesini diledi.

Toplantıya Of İlçe Başkanı Fazlı Çapoğlu’nun yanı sıra, Of Belediye Başkanı Murat Saral, İl Genel meclisi Üyeleri, belde belediye başkanları, belde teşkilat mensupları, yönetim kurulu üyeleri, mahalle ve köy temsilcileriyle çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler