Ters düştüler ama; Dargınlık kırgınlık yok

Volkan Canalioğlu’nu milletvekili sıralamasında birinci sıraya koymamak için birleşen CHP Trabzon İl Başkanı Güzide Uzun ve CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, kurultay tartışması yaşıyorlar. İl Başkanı Uzun, Pekşen’in olağanüstü kurultayın toplanması

Ters düştüler ama; Dargınlık kırgınlık yok
Volkan Canalioğlu’nu milletvekili sıralamasında birinci sıraya koymamak için birleşen CHP Trabzon İl Başkanı Güzide Uzun ve CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, kurultay tartışması yaşıyorlar. İl Başkanı Uzun, Pekşen’in olağanüstü kurultayın toplanması için, ‘573lük sınır var. Biz de o sınırın eşiğindeyiz’ açıklamasına, “Olağanüstü kurultay için gereken 573 imzanın toplanması mümkün değil” dedi. Uzun bu duruma,  Pekşen ile aralarında dargınlık olmadığını ifade ederek, “Örgütte ayrılık olmaz. O bizim milletvekilimiz. Ben de il başkanıyım. Ayrı düşünebilir. Sorunumuz yok” diye konuştu.
 
Pekşen Muharrem İnce’yi, Uzun ise Kılıçdaroğlu’nu destekliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset