“Terör örgütünün yeri meclis değil, hapishanelerdir”

Kocaeli'de parti üyeleri ile buluşan Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, "Terör örgütünün yeri meclis değil, hapishanelerdir" dedi.Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Kocaeli'ye gelerek parti üyeleriyle buluştu. İzmit Halk Eğitim Merkezi Kon

“Terör örgütünün yeri meclis değil, hapishanelerdir”

Kocaeli'de parti üyeleri ile buluşan Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, "Terör örgütünün yeri meclis değil, hapishanelerdir" dedi.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Kocaeli'ye gelerek parti üyeleriyle buluştu. İzmit Halk Eğitim Merkezi Konferans salonunda yapılan toplantıya Genel Başkan Perinçek ile birlikte Vatan Partisi Kocaeli milletvekili adayları ve çok sayıda parti üyesi katıldı. Programda bir konuşma gerçekleştiren Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, "Türkiye büyük bir kararın eşiğine gelmiştir. Büyük bir karar vereceğiz. O yüzden cumhuriyetten bahsettik. Onun için vatandan söz ettik. Üretimden söz ettik. Büyük bir karar vereceğiz. Bu karar vatan kararı olacak. Cumhuriyet kararı olacak. Üretim kararı olacak. Millet için üreten Türkiye'yi kuracağız. Karar budur. Türkiye'yi bugüne getiren süreci çok güzel özetliyorum. 1980'den bu yana birinci hedef bizim milli bir devletimizin olmamasıdır. Kendi yurdunuz, devletiniz, cumhuriyetiniz olmayacak. Gümrükleriniz, kamu iktisadi teşekkülleriniz olmayacak. Dışarıdan alacaksınız. Üretmeden dışarıdan borçlanarak alacaksınız. Borcu da kanınızla ödeyeceksiniz. Arkadaki programın özeti budur" dedi.

"MAYINLAR DÖŞENMEYECEK"

Kararın bahsettiği programı bozguna uğratma kararı olduğunu söyleyen Perinçek, "Türkiye borç batağında çırpınmayacak. Türkiye üretecek. İzmit, Bursa, Kayseri, Denizli, Adana, Kars, Diyarbakır üretecek. Türkiye üretecek. Vatan kararı, cumhuriyet kararı ve üretim kararı. Bu böyle gitmez. O yüzden bu kararı vermek zorundayız. Çünkü bu böyle gitmez. Türkiye borç batağında boğulmayacak. Mayınlar döşenmeyecek. Bölücü terör örgütü haraç toplamayacak. Yol kesemeyecek. Meclisin göbeğine teröristler gelip oturmayacak. Böyle gitmez" şeklinde konuştu.

Perinçek, "Büyük partiler olarak bilinen 4 parti, 7 Haziran'da bir meclis oluşturdu. O meclis ne yaptı? Bir kanun çıkarttı mı? Bir kanun bile çıkartamadı. Bir karar bile alamadı. Ama maaşları aldı. Karar alamadı bu meclis ama maaşları aldı. AK Parti, CHP, MHP ve HDP'nin oluşturduğu bu meclis, bir karar alamadı, bir kanun yapamadı ama 3 aylık maaşlar peşin olarak cebe indi. En önemlisi de, terör örgütü getirildi ve meclisin ortasına oturtuldu. Atatürk cumhuriyetinde, bağımsız Türkiye'de terör örgütüne özgürlük yok olamaz. Terör örgütüne mayın döşeme özgürlüğü yok. Terör örgütüne meclise girip, meclisin altına dinamit koyma özgürlüğü yok. Terör örgütüne vatanımızın bir bölgesinde yol kesme özgürlüğü yok. Haraç kesme özgürlüğü yok. Terör örgütünün yeri meclis değil, hapishanelerdir" ifadelerini kullandı.

Perinçek daha sonra İstanbul'da gerçekleştireceği programa katılmak üzere salondan ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset