Terör örgütlerine ve arkalarındaki güçlere net mesaj

Başbakan Ahmet Davutoğlu, terör örgütlerine ve bu kanlı örgütlerin arkasındaki güçlere çok net mesajlar verdi.Çankaya Köşkü'nde Anadolu Köy Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Yönetimini kabul eden Davutoğlu, herkesi siyaset yapmaya çağırarak, "He

Terör örgütlerine ve arkalarındaki güçlere net mesaj

Başbakan Ahmet Davutoğlu, terör örgütlerine ve bu kanlı örgütlerin arkasındaki güçlere çok net mesajlar verdi.

Çankaya Köşkü'nde Anadolu Köy Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Yönetimini kabul eden Davutoğlu, herkesi siyaset yapmaya çağırarak, "Herkes meşru siyasal platforma gelsin. Orada her şeyi tartışalım" dedi. Bu olmadığı müddetçe uzlaşmanın mümkün olmayacağını belirten Başbakan, "Terör örgütleri devletimizin tutumu karşısında boyun eğecektir. Burada gri alan yok. Gri alan siyasette olur" diye konuştu. Terör örgütlerinin arkasındaki güçlere de seslenen Davutoğlu, "Ne tuzak kurarsanız kurun, ağa babalarınız ne söylerse söylesin, bu topraklardaki kardeşliğimiz ebediyen sürecek" ifadelerini kullandı.

Davutoğlu, şehit cenazelerini istismar edenleri de sert sözlerle eleştirerek, "Bugün şehit cenazelerini istismar edenler, o şehitlerimizin ruhlarına büyük ızdırap veriyorlar" dedi. Başbakan, terör örgütlerine yönelik operasyonlarda asla bir mezhebin, etnisitenin yada sivillerin hedef alınmadığına, tek hedefin terör örgütleri olduğuna da vurgu yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset