Tepki gördüğü şehit evine bir kez daha gitti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaoğlu, şehit polis memuru Yaşar Uysal'ın ailesini ikinci kez ziyaret etti. Bu kez tepki değil, özür vardı.Daha önceki ziyaretinde CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na "Buraya gelmeye utanmıyor musunuz" diyerek tepki gösteren dede

Tepki gördüğü şehit evine bir kez daha gitti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaoğlu, şehit polis memuru Yaşar Uysal'ın ailesini ikinci kez ziyaret etti. Bu kez tepki değil, özür vardı.

Daha önceki ziyaretinde CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na "Buraya gelmeye utanmıyor musunuz" diyerek tepki gösteren dede Yaşar Uysal, bu kez Kılıçdaroğlu'ndan özür diledi. Şehit dedesiyle görüşen Kılıçdaroğlu, "Daha önce buraya geldim, şehidimizin cenazesi vardı. Başsağlığı için geldim ailesine, dedemiz bana sitem etti. Ben tabi o acılı günü biliyorum. Daha önce de söyledim Allah kimseye evlat acısı vermesin ama ben bunu unutmadım, dedim ki şu seçimler bitsin vatandaş olarak gideyim dede ile aile ile hemde köylülerle bir araya gelelim. Biz birbirimizi seviyoruz, ayrılığımız gayrılığımız yok. Herkes huzur içinde yaşamak ister. Tabi terör topluma çok acı veriyor. Dolayısıyla böyle bir güzellik olsun diye düşündüm" diye konuştu.

Köy Konağı önünde Kılıçdaroğlu ile görüşen dede Uysal, "Ben Ankara'ya gelmeyi planlıyordum. Bizim köyün adamı iyidir. O gün kafam yerinde değildi. Sokağa çıkamadım. Benim okur yazarlığım yok" dedi.

Köy Konağı önünde vatandaşlarla da sohbet eden Kılıçdaroğlu, daha sonra şehit polis memurunun evini ziyaret ederek ailesiyle görüştü. Ziyarete basın mensupları alınmadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler