Temel uçakla Trabzon’a gidecekmiş…!

Kabine değişikliğinin açıklanmasının ardından AB Bakanlığı'nda bugün  devir teslim görevi düzenlendi. Eski AB Bakanı ve Başmüzakereci Bağış, "Beni  Başbakanımızla tanıştıran Mevlüt Çavuşoğlu'dur. Sayın Çavuşoğlu'nun Avrupa  Konseyi Parlamenterler Meclisi

Temel uçakla Trabzon’a gidecekmiş…!

Kabine değişikliğinin açıklanmasının ardından AB Bakanlığı'nda bugün  devir teslim görevi düzenlendi.

 Eski AB Bakanı ve Başmüzakereci Bağış, "Beni  Başbakanımızla tanıştıran Mevlüt Çavuşoğlu'dur. Sayın Çavuşoğlu'nun Avrupa  Konseyi Parlamenterler Meclisi Başkanlığı'na seçilmesi, Türkiye Cumhuriyeti  tarihinin en büyük bireysel diplomatik başarısıdır. Mevlüt kardeşime görevi  devretmekten onur duyuyorum. Emanet ehlindedir. İçim rahat, gönlüm ferah" dedi.

 Bağış, törende "Adımız şakacıya çıktı ya, bir fıkra anlatayım" dedi, şu fıkrayı anlattı:

Temel uçakla Trabzon'a gidecekmiş. Oturmuş bir yere rastgele. Yer sahibi gelince kızmış

Yer sahibi: Beyfendi burasi benim yerim kalkar mısınız?

Temel: Hayır

Yer sahibi : Beyefendi burasi benim yerim kalkın !

Temel: Hayır

Bakmış ki Temel'i vazgeçiremiyor gitmiş hostes'i çağırmış:

Hostes: Beyefendi burası sizin yeriniz değil kalkar mısınız?

Temel: Kalkmam

Hostes çare bulamayinca kaptana basvurmuş. Kaptan, Temel'in kulağına bir şey fısıldar ve Temel geçer arka tarafa oturur. Herkes hayret etmiş, biz bu kadar uğraştık kalkmadi acaba kaptan nasil kaldırdı? Dayanamayıp kaptana sormuşlar. Kaptan yanıt vermiş: Dedim ki bu koltuk Trabzon'a gitmiyor kardeşim."

PAZARA KADAR DEĞİL MEZARA KADAR

AK Parti'nin çok büyük bir aile olduğunu kaydeden Bağış, şöyle  konuştu: 

"Bizi bölmek isteyen mihraklar, fitne sokmak isteyenler hep oldu,  olacaktır. Bütün bu tuzakları inşallah birlikte hayal kırıklığına uğratacağız.  Bizim Başbakanımızla yol arkadaşlığımız pazara kadar değil mezara kadardır. Bizim  davamız ülkeye ve millete hizmet etme davasıdır. Saflarımızı çok daha  sıklaştırmamız gerektiğinin farkındayız. Beddua edenlerle değil, hayır duası  yapanlarla bu ülkeyi daha da yukarı taşımak için el birliğiyle çalışacağız."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler