Tek başına iktidara Trabzon'dan 6 milletvekili!

AK Parti MKYK üyesi ve Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu, "Trabzon, ülkemizin tek başına iktidarında en önemli anahtarlardan biri  olacaktır. Burada alacağımız 6 milletvekili ile tek başına iktidara büyük katkı vereceğiz" dedi.

Tek başına iktidara Trabzon'dan 6 milletvekili!

Soylu, Akçaabat Körfez Restorantta teşkilat mensupları ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Soylu'nun yanı sıra toplantıya AK Parti Trabzon Milletvekili ve milletvekili adayı Adnan Günnar, İl Başkanı Haydar Revi, ilçe başkanı Emre Akgün, Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Eski İlçe Başkanı Şefik Türkmen ve partililer katıldı.


Soylu burada yaptığı konuşmada çok önemli bir karara arefe gününde olduklarını belirterek, "Ülkemizin geleceği, vatanımızın bekası, milletimizin istikbali için, milletimiz bir karar verecek" diyerek şunları kaydetti:

"Bu verilecek karar için Nisan ayından beri  bir büyük gayret gösteriyoruz. Hep birlikte, bu memleketin ayağına çelme takmaya çalışanlar, memleketimizi büyük hedeflerinden uzaklaştımaya çalışanlar, ülkemizin yarınlarının, Türkiye sağlam bir şekilde ayakta durmasın, bağımsızlığına ve  özgürlüğüne tam anlamıyla kavuşmasın diye Türkiye'yi kuşatmaya çalışanlar ve bu ülkenin insanlarının huzur istikrar  güven içerisinde yaşamasını engellemeye çalışanlara karşı bir büyük mücadeleyi ortaya koyuyoruz. Paralelcilerin televizyonuna hukuken el konuldu.Oradaki  fotoğrafı gördünüz dimi, Demirtaş oraya koştu, muhalefet partileri oraya koştu. Nasıl cephe oluşturduklarını gördük. Paralelin uzun zamandan beri kurduğu bu tezgah Türkiye'de işletilmeye çalışılmaktadır. Paralel yapının da bu tezgahı kendilerinin değildir. Paralel yapı Türkiye'yi kontrol etmek isteyenlerin kontrolu altındadır.  Bu seçim iktidar seçimi değildir. Bu seçim Türkiye'ye uzun zamandır kurulan ama bir türlü başarılı olunamayan kumpasları,  bu insanların kafasına tekrar geçirme seçimidir. Millet bunun farkındadır"


Soylu konuşmasını şöyle noktaladı:

"Trabzon, ülkemizin tek başına iktidarında en önemli anahtarlardan biri  olacaktır. Milletvekili sayımızı artırarak Türkiye'de tek başına iktidara çok büyük katkı sağlayacağız. Bu heyecanı Trabzon'da ve Akçaabat'ta ve tüm ilçelerde gördüm.İnşallah yarın akşam bir büyük müjdeyi mutlu haberi hep birlikte Trabzon'da  alacağız. Trabzon mührünü hep tek başına iktidara, hem Türkiye'ye, hem Akçaabat mührünü tek başına iktidara, hem de bütün Türkiye vuracak. Vur mührünü Trabzon vur, mührünü Akçabaat "

Toplantının ardından ise Akçaabat'ta iktidar yürüyüşü gerçekleştirildi. Yürüyüşe çok sayıda partili ve vatandaşlar katıldı.

Soylu, daha sonra ise Arsin İlçesine geçerek, burada ziyaretlerde bulunacak, buradan da Of, Çaykara, Dernekpazarı, Hayrat teşkilatlarıyla birlikte konvoy eşliğinde iktidara yürüyüşü ile birlirlikte Trabzon Meydanı'nda yapılacak olan mitinge gelinecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset