"Tek amacımız Trabzon'a hizmet etmektir"

Ak Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Erdem Sümen,  Trabzon milliyetçisi bir kişi olarak Trabzon'a hizmet etmek gayesiyle yola çıktıklarını söyledi.Sürmen, seçim çalışmalarını Trabzon'un tüm ilçelerini gezerek vatandaşlardan ve teşkilattan destek isted

"Tek amacımız Trabzon'a hizmet etmektir"

Ak Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Erdem Sümen,  Trabzon milliyetçisi bir kişi olarak Trabzon'a hizmet etmek gayesiyle yola çıktıklarını söyledi.

Sürmen, seçim çalışmalarını Trabzon'un tüm ilçelerini gezerek vatandaşlardan ve teşkilattan destek istediklerini belirterek, "Biz Ak Parti davasına gönül vermiş bir kişiyiz. Ak Partimizin kuruluşundan günümüze kadar bu davaya hizmet etmek bizlere nasip oldu. Şimdi ise Milletvekilliği aday adaylığı süreciyle de ülkemize ve Trabzon’umuza hizmet etmek için yola çıktık. Biz bu şehire aşığız, Trabzon milliyetçisi olarak bu şehir her şeyin en iyine layık, biz de tek amacımız bu şehire ve bu şehrin insanına hizmet etmektir. Derdimiz asla makam ve mevki olmadı, zaten makam ve mevkiler geçicidir asıl olan kalıcı olan ise yapılan hizmetlerdir. Biz bu şehir için gece gündüz ne yapabilir bunun mücadelesini vermeliyiz " dedi.

Siyasette çok genç yaşta başladığını ifade eden Sürmen, "Siyasetin mutfağında yetişen bir kişi olarak çok bilgi ve tecrübe edindim. Gençlik Kolları Genel Bakan yardımcılığım görevim boyunca 81 ili gezme imkanım oldu. Ak Parti davasına şuan ki Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın çıkmış olduğu bu yolda bu davaya hizmet etmek bizim boynumuz borcu. Ülkemiz ve Trabzon’umuz her şeyin en iyisini hak ediyor. Bizler de siyasette edinmiş olduğumuz bilgi ve birikimi Trabzon insanına ve şehre hizmet etmek istiyoruz. İlçe ziyaretlerimizde vatandaşlarımız tarafından büyük ilgi gösterildi. Genç bir arkadaşınız olarak milletvekilliği seçilsem de seçilmesem de sizlerin hizmetinde olacağım dedim. Allah razı olsun vatandaşlarımızdan bizlere destek olacaklarının sözünü verdiler her gittiğimiz yerde de iyi ve güler yüzle karşılandık" diye konuştu.

7 Haziran seçimleri büyük bir öneme sahip olduğunun altını çizen Sürmen sözlerini şöyle noktaladı:

"Elbette her seçim nemlidir ama önümüzdeki seçim ise çok daha öneme sahip, Yeni Türkiye'nin inşası için, Başkanlık sistemi ve Anayasa için bu seçimi çok önemsiyoruz. Teşkilatlar olarak, milletvekili aday adayı olarak, milletvekili seçilsem de seçilmesem de bu hizmet etme sevdamız değişmez, çok daha fazla çalışmamız gerekiyor. Ak Parti iktidarıyla istikrarlı bir Türkiye yakaladık, bu istikrarı aynı şekilde sürdürmemiz gerekiyor, el ele vererek, birbirini severek, hoşgörü içinde davamıza hizmet etmeliyiz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset