Tedavi olumlu sonuç veriyor

 Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi'nden yapılan açıklamaya göre, Abdullah Gül'ün tedavisi olumlu sonuç veriyor ve sağlık durumu iyiye gidiyor.Gül'e, yabancı devlet ve hükümet başkanlarının geçmiş olsun dilekleri de gelmeye devam ediyor. Mısır Cumhurbaşkanı M

Tedavi olumlu sonuç veriyor

 

Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi'nden yapılan açıklamaya göre, Abdullah Gül'ün tedavisi olumlu sonuç veriyor ve sağlık durumu iyiye gidiyor.

Gül'e, yabancı devlet ve hükümet başkanlarının geçmiş olsun dilekleri de gelmeye devam ediyor. 

Mısır Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi, Pakistan Cumhurbaşkanı Asıf Ali Zerdari, Türkmenistan Devlet Başkanı Gurbanguli Berdimuhamedov, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ve Kırgızistan Cumhurbaşkanı Almazbek Atambayev, telefonla arayarak veya mesaj göndererek Abdullah Gül'e geçmiş olsun dileklerini iletti.

İran Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad ile Irak Cumhurbaşkanı Celal Talabani de Gül'e yazılı bir mesaj göndererek, geçmiş olsun dileklerini iletmişti.

Cumhurbaşkanı Gül, perşembe akşamı hastaneye gelmiş, yapılan tetkik ve muayenelerinin ardından bir süre hastanede yatmasına karar verilmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset