TBMM'yi Cemil Çiçek açtı

'Yeni Anayasa bizim için tarihi bir sorumluluktur' diyen Meclis Başkanı Cemil Çiçek Meclis'in açılış töreninde konuşmasını yaparak Meclis'in tatilden sonraki ilk gününü açmış bulunuyor.Daha çok Anayasa'nın gerekliliğine ve önemine değinen Meclis Başkanı C

TBMM'yi Cemil Çiçek açtı

'Yeni Anayasa bizim için tarihi bir sorumluluktur' diyen Meclis Başkanı Cemil Çiçek Meclis'in açılış töreninde konuşmasını yaparak Meclis'in tatilden sonraki ilk gününü açmış bulunuyor.

Daha çok Anayasa'nın gerekliliğine ve önemine değinen Meclis Başkanı Cemil Çiçek konuşmasında özellikle bu konuya değinen, siyaset hukukundaki  sorunlar, 80. ve 14. maddelerin yeniden ele alınması gerekliliği vs. gibi konular hakkında açıklama yaptı. 
 
Terörün biran önce çözüme kavuşması için tüm gerekliliklerin yapılması gerektiği, bunu da ancak Meclis kadrosunun birlikte çözüme ulaştırabileceğinden bahsetti. Birlikte dayanışma içerisinde olarak çözülebileceğinden bahseden Çiçek, demokrasi adına güzel örnekler yapmaya mecburuz" dedi.
 
Konuşmalarını birlik ve beraberlik dilekleriyle bitiren Cemil Çiçek konuşmasını yapmak için Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü kürsüye davet etti!
 
İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Gül konuşmasını yapmaya başladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset