TBMM'de Trabzon dayanışması

Haber61 – Haber Servisi – 4 eski bakanın TBMM’de yüce divana sevk edilmesi ile alakalı hafta içi mecliste oylama yapıldı. Oylamada Trabzon Milletvekili Erdoğan Bayraktar; hem kendi partisinden tam destek aldı hemde muhalefetten 20’nin üzerinde oy alarak T

TBMM'de Trabzon dayanışması

Haber61 – Haber Servisi – 4 eski bakanın TBMM’de yüce divana sevk edilmesi ile alakalı hafta içi mecliste oylama yapıldı. Oylamada Trabzon Milletvekili Erdoğan Bayraktar; hem kendi partisinden tam destek aldı hemde muhalefetten 20’nin üzerinde oy alarak TBMM’de bulunan vekillere kendisinin temiz olduğu ispatladı.

Bayraktar’ın oylama sırasında en dikkat çeken detay ise Trabzon Milletvekillerinin kendisini yalnız bırakmaması oldu. Oylama sırasında Erdoğan Bayraktar’ın yanına gelen Faruk Özak ve Cevdet Erdöl Trabzonlu dayanışmasını da mecliste gösterdi. 17 ve 25 Aralık operasyonlarından sonra Trabzon’un CHP ve MHP milletvekilleri açıklamalarıyla Bayraktar’a sahip çıkmıştı. 

ahf4r5--bsblnu7ip5qw-lvy1_l5em-f3gc4hfbekvbi.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset