TBMM'de yine İsmail Kahraman skandalı

Photoshopla Atatürk resmi koydular

TBMM'de yine İsmail Kahraman skandalı
Haber61 / Haber Servisi

Türkiye'de son dönemlerde gündeme skandal söylemleriyle gelen Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı İsmail Kahraman yine çok tartışılacak bir olayın içerisinde yer aldı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için TBMM'nin resmi sosyal medya hesabından Başkan Kahraman adına kutlama mesajı yayınlandı. Ancak yayınlanan kutlama mesajındaki detay gözlerden kaçmadı. İsmail Kahraman'ın fotoğrafının bulunduğu kutlama mesajında, Kahraman'ın arkasında bulunan Mustafa Kemal Atatürk tablosunun montaj programı aracılığıyla fotoğrafa yerleştirildiği fark ediliyor. Kahraman'ın makam odasında bulunan gerçek tablonun farklı olduğu ise daha önceki fotoğraflardan biliniyordu. Öte yandan, TBMM'nin hem resmi web sitesinde hem de resmi sayfasında bulunan eski kutlama mesajlarında da aynı montajlı fotoğrafın kullanıldığı gözlerden kaçmadı. 

Atatürk'ün Türkiye'ye en büyük armağanı olan Cumhuriyetin bayramı için montajlı bir fotoğraf kulanılması kısa sürede tepki topladı. Sosyal medyada vatandaşlar en azından bayram öncesinde bu tip konularda daha hassas olunması gerektiğini dile getirdi.

İşte montajlı kutlama mesajı:



TBMM Başkanı Kahraman'ın makam odasında bulunan gerçek tablo:


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler