Tayyar'dan cemaate göz dağı!

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, AK Parti Antalya İl Kadın Kolları Başkanlığı'nca düzenlenen 'Ülke Gündemi ve Son Olaylar' başlıklı konferasta konuştu.Ak Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 17 Aralık op

Tayyar'dan cemaate göz dağı!

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, AK Parti Antalya İl Kadın Kolları Başkanlığı'nca düzenlenen 'Ülke Gündemi ve Son Olaylar' başlıklı konferasta konuştu.

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 17 Aralık operasyonuna ilişkin Uzakdoğu'da yaptığı 'dostmodern darbe' ifadesini kullandı ve "Bir dostmodern darbe girişimidir. Hırsızlık, yolsuzluk yapmış ise Allah da onların belasını versin. Onlarla ilgili hukuk gereğini yapar. Ama siz hukuk çarkını kendi özel hesabınız için kullanırsanız, buna da itirazımız var" diye konuştu.

Türkiye'nin çok ciddi bir şekilde yakın tarihin en önemli, kritik darbe girişimiyle karşı karşıya olduğunu ve sürecin henüz sonuçlanmadığını anlatan Tayyar, Ergenekon'dan boşalan yeri bugün 'Neocon' adını verdiği başka bir çete yapılanmasının aldığını söyledi.

CEMAAT OMUZU ÇEKECEK

Cemaatle çeteyi aynı kefeye koyarak tartmanın doğru bir yaklaşım olmadığını belirten Milletvekili Tayyar, "Cemaat tabanıyla problemimiz yok. O Neocon çetesi, sürdürdüğü siyasi operasyonu etkili kılmak için cemaatin omzundan iktidara yaylım ateşi yapıyor. Cemaate düşen omuzunu oradan çekecek, çeteyle arasına mesafe koyacak. Siyasi operasyon karşısında meşruiyetini milleten alan Ak Parti'nin yanında yer alacak" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset