Tartışılan davaya Arınç yorumu!

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, canlı yayında Hrant Dink Davası kararını değerlendirdi. Arınç: "Mahkeme bitmiş değil süreç devam ediyor ama karar vicdanları tatmin etmemiştir" dedi.DAVADA NE KARAR ÇIKMIŞTIİstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi, Agos Gazetesi

Tartışılan davaya Arınç yorumu!

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, canlı yayında Hrant Dink Davası kararını değerlendirdi. Arınç: "Mahkeme bitmiş değil süreç devam ediyor ama karar vicdanları tatmin etmemiştir" dedi.

DAVADA NE KARAR ÇIKMIŞTI
İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi, Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'in öldürülmesine ilişkin 2'si tutuklu 19 sanığın yargılandığı davada dün kararını vermişti. Tutuklu sanıklar Erhan Tuncel ve Yasin Hayal'e adam öldürmek suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verilirken Hayal ve Tuncel örgüt üyeliği suçundan ise beraat etmişti.

Erhan Tuncel "azmettirme suçlaması"ndan da beraat etmiş ve dün tahliye edilmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset