Taraftardan Bayraktar'a sürpriz

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı ve TOKİ eski Başkanı Erdoğan Bayraktar, katıldığı bir canlı yayın programında Trabzonsporlu taraftarların sürprizi ile karşılaştı. Kalabalık bir taraftar grubu, canlı yayında konuşan Erdoğan Bayraktar’ın etrafını sarara

Taraftardan Bayraktar'a sürpriz

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı ve TOKİ eski Başkanı Erdoğan Bayraktar, katıldığı bir canlı yayın programında Trabzonsporlu taraftarların sürprizi ile karşılaştı. Kalabalık bir taraftar grubu, canlı yayında konuşan Erdoğan Bayraktar’ın etrafını sararak sevgi gösterisinde bulundu.

Bayraktar’ın canlı yayın konuğu olduğu TV 8’in dün akşamki ana haber bülteni ilginç bir olaya sahne oldu. Bayraktar ve muhabir Eylem Bilge Yavuz’un Trabzon’daki seçim çalışmaları hakkındaki sohbetleri esnasında bordo mavili taraftarlar sürpriz yaptılar.

Trabzonspor-İstanbul B.B. maçına giden kalabalık bir taraftar topluluğu, Kunduracılar Caddesi’nden canlı yayına katılan Bayraktar’ın biranda etrafını sardı. Tezahüratlar eşliğinde canlı yayın alanına gelen taraftarlar, muhabir Eylem Bilge Yavuz’un şaşkın bakışları arasında Bayraktar’ın etrafını sararak boynuna Trabzonspor atkısı sardılar ve sevgi gösterisinde bulundular. Konuşmasına bir süre ara veren Bayraktar, taraftarların sürprizine alkışla karşılık verdi. Taraftarların ayrılmasının ardından Bayraktar konuşmasına kaldığı yerden devam etti.

SEÇİM BÜROSU ÖNÜ STADYUMA DÖNDÜ

Öte yandan Trabzonspor-İstanbul Büyükşehir maçı için Avni Aker’e gidemeyen Trabzonspor taraftarları, Kunduracılar Caddesi’nde AK Parti Seçim irtibat bürosunda maçı seyretti. Trabzonspor’un attığı gollerden sonra büyük sevinç yaşandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset