Tansu Çiller'e çıplak resim şantajı

28 Şubat döneminde Tansu Çiller'in Başdanışmanı olan Hüseyin Kocabıyık, Ertuğrul Özkök, Uğur Dündar ve Emin Çölaşan'ın, Çiller'e çıplak fotoğrafıyla şantaj olayına karıştıklarını ileri sürdü. "EĞER BÖYLE GİDERSENİZ.." 28 Şubat döneminde Tansu Çiller'in Ba

Tansu Çiller'e çıplak resim şantajı

28 Şubat döneminde Tansu Çiller'in Başdanışmanı olan Hüseyin Kocabıyık, Ertuğrul Özkök, Uğur Dündar ve Emin Çölaşan'ın, Çiller'e çıplak fotoğrafıyla şantaj olayına karıştıklarını ileri sürdü.

 
"EĞER BÖYLE GİDERSENİZ.."
 
28 Şubat döneminde Tansu Çiller'in Başdanışmanı olan Hüseyin Kocabıyık, Doğu Anadolu bölge gazetelerinden birine Ahmet Tezcan'ın sorularını cevapladı.
 
 
Post-Modern Darbe'nin yıldönümünde önce "28 Şubat yargılansın" deyip iki gün sonra çark eden ve "Affedici olmalıyız" diyen muhafazakar medyaya ateş püsküren Hüseyin Kocabıyık, bu durumu "Seçkin zümre karşısında duyulan aşağılık kompleksi" olarak nitelendirdi. Kocabıyık; "Eğer böyle giderseniz elli yıl, yüz yıl da geçse Aydın Doğan yine Aydın Doğan olarak kalır, onun çocukları Türkiye'nin burjuva kimliğini temsil eder. Ekrem Dumanlı da Ekrem Dumanlı olarak, "ötekilerin temsilcisi" olarak kalır. Meselenin esası budur." dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset