Suudi Arabistan Kralı ile telefonla görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdülaziz Al Suud ve Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile birer telefon görüşmesi yaptı.Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre görüşmelerde, başta Suriye'deki son

Suudi Arabistan Kralı ile telefonla görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdülaziz Al Suud ve Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile birer telefon görüşmesi yaptı.

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre görüşmelerde, başta Suriye'deki son gelişmeler olmak üzere bölgesel konular hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Her üç liderin de Suriye'deki gidişata ilişkin kaygılarını dile getirdikleri öğrenildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Suud Kralı Selman ve Katar Emiri Şeyh Temim'e, son günlerde Halep ve çevresine yönelik saldırıların yeni bir göç dalgasını tetikleyebileceğine de dikkati çektiği kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset