Sürücüler dikkat!Giresun-Trabzon karayolu..

Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Piraziz-Giresun-Trabzon yolunun 49. kilometresinde bulunan Uluburun tünelindeki

Sürücüler dikkat!Giresun-Trabzon karayolu..

Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Piraziz-Giresun-Trabzon yolunun 49. kilometresinde bulunan Uluburun tünelindeki elektrik tesisatı bakım çalışmaları nedeniyle 09.00-17.00 saatleri arasında Giresun-Trabzon istikametinde ulaşım tek şeritten kontrollü sağlanacak.

Pınarbaşı-Sarız yolunun 8. kilometresinde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 10.00-12.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.

Dursunbey-Balıkesir yolunun 30-32. kilometreleri arasında (Sarıfakılar mevkisi) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 13.30-14.30 saatleri arasında ulaşım sağlanamayacak.

Patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle Muğla-Kale yolunun 26-27 ve 40. kilometreleri arasında (Yaylasöğüt ve Yörükoğlu köyleri arası) 30 Nisan'a kadar hafta içi her gün 13.00-17.00, Ortaca yolunun (Muğla-Marmaris) 42-46. kilometreleri arasında da 15 Ocak'a kadar pazartesi, çarşamba ve cuma günleri 15.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.

Kuşadası-Söke yolunun 14-15. kilometreleri arasındaki köprülü kavşak yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun her iki yönündeki bir şeritten sağlanacak.

TEM otoyolunun Hasdal Kavşağı-Harp Akademileri Kavşağı arasında yer alan Seyrantepe TEM yan yolda DLH Marmaray ile ilgili çalışmalar nedeniyle 4 Mart'a kadar sağ şerit trafiğe kapatılarak ulaşım kontrollü sağlanacak.

Otoyol ve Boğaz köprülerinde serbest geçiş ücret toplama sistemleri yapımı işi kapsamında 31 Ocak'a kadar Fatih Sultan Mehmet Köprüsü, Boğaziçi Köprüsü, Mahmutbey ve Çamlıca gişelerinde elektronik geçiş sistemi çalışmaları nedeniyle çalışma yapılan gişeler trafiğe kapatılarak, ulaşım diğer gişelerden sağlanacak.

Zonguldak-Devrek-Mengen yolunun 6-16 ve 80-87. kilometreleri arasındaki muhtelif kesimlerde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 08.00-19.00 saatleri arasında yol aralıklarla trafiğe kapatılacak.

Bartın-Amasra-Kurucaşile yolunun 41-42 ve 57-68. kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 08.00-18.00 saatleri arasında yol aralıklarla trafiğe kapatılacak.

Tarsus-Pozantı Otoyolunun Çamalan-Tarsus Doğu Kavşağı 23-32. kilometreleri arasında üstyapı çalışmaları nedeniyle otoyol ve şerit kapatma yapılarak ulaşım kontrollü sağlanacak.

TAG Otoyolu Ceyhan-İskenderun Batı Kavşağı kesimi 0-13. kilometreleri arasında üstyapı çalışmaları nedeniyle otoyol ve şerit kapatma yapıldığından ulaşım kontrollü gerçekleştirilecek.

Yusufeli-İspir yolunun 34-44. kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle yol belirli aralıklarla trafiğe kapatılacak.

Artvin-Erzurum yolunun 36-66. kilometreleri arasında Artvin baraj göl sahası rolekasyon yollarının yapım çalışmaları nedeniyle 31 Aralık 2014'e kadar yol belirli saatler arasında ulaşıma açık olacak.

Mardin-Midyat yolunun 12-23. kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle yol aralıklarla trafiğe kapatılacak.

Erbaa-Niksar yolunun 27-32. kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 11.00-13.00 ile 15.00-17.00 saatleri arasında ulaşım 15-20 dakikalık aralıklarla kesilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset