Sümeyye Milletvekili adayı mı?

Ankara kulislerinde Sümeyye Erdoğan’ın 2011 seçimlerinde AKP’den milletvekili adayı gösterilebileceği konuşuluyor... Babası ile birlikte son dönemde yurt içi ve yurt dışı gezilerine katılan, parti faaliyetlerinde de yer alan Sümeyye Erdoğan’ın 2011 seçiml

Sümeyye Milletvekili adayı mı?

Ankara kulislerinde Sümeyye Erdoğan’ın 2011 seçimlerinde AKP’den milletvekili adayı gösterilebileceği konuşuluyor...

 

Babası ile birlikte son dönemde yurt içi ve yurt dışı gezilerine katılan, parti faaliyetlerinde de yer alan Sümeyye Erdoğan’ın 2011 seçimlerinde AKP’den milletvekili adayı gösterilebileceği Ankara kulislerinde konuşuluyor.

 

İki ay önce çalışmaya başlamıştı

Dün babası ile birlikte AKP grup salonuna giren Sümeyye Erdoğan, İstanbul milletvekili Edibe Sözen'le birlikte oturdu ve konuşmaları dikkatle dinledi. Sümeyye Erdoğan, iki ay önce AK Parti Genel Merkezi'nde çalışmaya başlamıştı. Başbakan Erdoğan referandum öncesinde katıldığı bir televizyon programında kızının siyaset yapabileceğini belirtmişti.

 

Sümeyye Erdoğan, Londra’da da ekonomi üzerine yüksek lisans yaptı. Geçen Temmuz ayından itibaren de AKP Genel Merkezinde dış ilişkiler ile Türkiye’nin dünya basınındaki yansımalar konusunda çalışıyor.

 

Bilal Erdoğan da bulunuyor

Müziğe de meraklı olan ve keman çalan Sümeyye Erdoğan, bir süre önce ticarete de atıldı ve 90 bin TL sermaye ile Doruk Izgara Gıda Şirketine ortak oldu. Merkezi İstanbul Sultangazi’de bulunan ve geçen yıl kurulan şirketin sermayesi 300 bin TL. Şirketin ortakları arasında Başbakan’ın küçük oğlu Bilal Erdoğan da bulunuyor.

Şirket başta gıda sektörü olmak üzere, fırıncılıktan tabldot yemeğe; otel, bar, cafe ve lokanta işletmekten kahvehane ve çay bahçesi açmaya; kuruyemişçilikten aktarlığa kadar bir dizi faaliyet gösterecek. Bu alanlarda toptan-perakende satış, kiralama ve işletmecilik yapacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler