Sula Köseoğlu'ndan anlamlı ziyaret

Haber61 - Haber Servisi - AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Ayşe Sula Köseoğlu, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısı yaptığı açıklamada, “Engelli vatandaşlarımıza yönelik pozitif ayrımcılık yapıyoruz. Engelli vatandaşlarımızla elele vererek hep birlikt

Sula Köseoğlu'ndan anlamlı ziyaret
Haber61 - Haber Servisi - AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Ayşe Sula Köseoğlu, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısı yaptığı açıklamada, “Engelli vatandaşlarımıza yönelik pozitif ayrımcılık yapıyoruz. Engelli vatandaşlarımızla elele vererek hep birlikte engelleri ortadan kaldırmak için çalışmaya devam ediyoruz. 3 Aralık, hayatın engellerine direnmek, direnenlere destek olmak, sahip olduklarımıza şükretmek, empati yapmak için iyi bir fırsattır” dedi.
 
Köseoğlu, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü ile ilgili yaptığı açıklamada, engelli vatandaşlarımızın sosyal hayata kazandırılmaları, hayatın her alanında aktif olmaları gerektiği ve bunun için de var güçleriyle çalıştıklarını kaydetti.
ayse-sula-(2).jpg
Engellilerin, içine kapanan, eve hapsolmalarına son verecek adımlar attıklarını hatırlatan Köseoğlu, asıl meselenin empati kurmak olduğunu hatırlatarak, engelli vatandaşlarımızın hayatlarını zorlaştıracak zihni ve fiziki engellerin kaldırılmasının önemine de vurgu yaptı.
 
Milletvekili Köseoğlu’nun mesajı şöyle: “Engelli vatandaşlarımız başlıca sorunlarından olan İş, Sağlık, Eğitim ve Sosyal konularda gerekli çalışmaları yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. İktidara geldiğimiz 3 Kasım 2002 tarihinden bu zaman kadar sosyal devlet anlayışı ile Engelli vatandaşlarımızın daha uygun şartlarda ve insan onuruna yakışır şekilde hayatlarını sürdürmeleri için çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Seçim beyannamemizde de Kadınlar, Çocuklar ve Engelli vatandaşlarımıza yönelik kolaylaştırıcı uygulamaları hayata geçireceğimizi duyurduk. AK Parti olarak bugüne kadar verdiğimiz tüm sözlerin arkasında durduğumuzu ve yapamayacağımız sözleri vermediğimiz tüm vatandaşlarımız tarafından bilinmektedir. Kimseyi, ötekileştirmeden, küçümsemeden, onur ve gururunu kırmadan, hiçbir ayrımcılık yapmadan İnsana İnsan Olduğu için değer vermeye devam edecek, Şeyh Edebali’nin Osman Gazi’ye nasihatinde dediği gibi; “İnsanı Yaşat ki, Devlet Yaşasın” düsturundan ayrılmayacağız. 3 Aralık, hayatın engellerine direnmek, direnenlere destek olmak, sahip olduklarımıza şükretmek, empati yapmak için iyi bir fırsattır. Bu duygu ve düşüncelerle, 3 Aralık Dünya Engelliler Gününü kutluyorum.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler