"SP Erbakan'ı siliyor!"

 Erbakan Ailesi’ne yakın isimlerden eski milletvekili ve parti yöneticisi Necmettin Aydın, Hürriyet’e, SP’de Erbakan’ın adının metinlerden çıkarılıp, resimlerinin kaldırılmaya başlandığını anlatarak şunları söyledi:  "Sanki gizli bir güç Erbakan ismini ve

"SP Erbakan'ı siliyor!"

 

Erbakan Ailesi’ne yakın isimlerden eski milletvekili ve parti yöneticisi Necmettin Aydın, Hürriyet’e, SP’de Erbakan’ın adının metinlerden çıkarılıp, resimlerinin kaldırılmaya başlandığını anlatarak şunları söyledi: 

 

"Sanki gizli bir güç Erbakan ismini ve Milli Görüş’ü tasfiye etmektedir. Erbakan ismi tüm metinlerden, konuşmalardan çıkarılmakta, resimleri yavaş yavaş kaldırılmaktadır. Son fetih şölenindeki konuşmalarda Erbakan ismi hiç telaffuz edilmemiştir. SP’deki son kalan etkili siyasi aktörler de devre dışı bırakılmıştır. 

 

Daha da ötesi cihat parası, dava malı gibi iftiralarla bizzat rahmetli Hocamız hedef alınmış, evlatlarına yönelik de dedikodu çeteleri kurularak karalama çalışmaları dozunu artırarak devam etmektedir. Zeynep Hanım meselesi ise boyunlarında kara bir yaftadır." 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler