SP Başkanı Trabzon'da

Saadet Partisi (SP) Trabzon İl Başkanı Selçuk Özderya, milli görüş hizmetlerini halka anlatacak çalışmalar yaptıklarını belirterek 2015 Haziran’ında yapılacak genel seçimlerde milli görüşün tekrar TBMM’deki yerini alacağını söyledi.Beraberinde parti üyele

SP Başkanı Trabzon'da

Saadet Partisi (SP) Trabzon İl Başkanı Selçuk Özderya, milli görüş hizmetlerini halka anlatacak çalışmalar yaptıklarını belirterek 2015 Haziran’ında yapılacak genel seçimlerde milli görüşün tekrar TBMM’deki yerini alacağını söyledi.

Beraberinde parti üyeleriyle birlikte düzenlediği basın toplantısında 12 Ekim’de yapılan kongreyle iş başına geldiklerini anlatan Özderya, "Genel seçimlerde artık aradan geçen uzun bir zaman sonra milli görüş TBMM’de tekrar temsil edilme olanağı bulacak. Bu Türkiye için hatta Türkiye’den daha öte İslam alemi için tüm insanlık için hayırlı bir çalışma olacak inşallah. Çünkü bugün güncel olaylara baktığımız zaman özellikle İslam coğrafyasında orta doğuda bütün İslam ülkelerinde insanların yediden yetmişe zulme uğradığı kana ve gözyaşına mahkum olduğu bir dönem yaşıyoruz.

Bugün ülkemizde idarede olanlar maalesef bu bölgede ki bu sorunun çözümünü aslında bu sorunun kaynağı olan Avrupa kapılarında arıyor ama biz biliyoruz ki aklı selim düşünen insanlar bunu biliyor ki sorunun kaynağı olanlar çözümün bir parçası olamaz. Onun için bu coğrafyada ki bu zulmün, savaşın, çatışmanın barış ortamına dönüşmesi için dışarılarda çare aramamak lazım. Çare bu coğrafyanın kendi içerisindedir. İslam ülkelerinin bu coğrafyanın mensubu olan ülkelere iş birliği yapması zaruridir. İşte bunun siyasette ki teori Rahmetli Erbakan Hoca’nın D8 projesidir. Bu İslam Birliği fikrinin temelini atmıştır” dedi.

Milli görüşün temel ilkelerini ahlak ve maneviyat olarak dile getiren Başkan Özderya, "Milli görüşün temel ilkelerinden biri önce ahlak ve maneviyattır. Biz yine bu hükümet döneminde maalesef yolsuzluk ile mücadele sözü verildiği halde yolsuzluk ile mücadele edilmedi. Bilakis yolsuzlukların üzerinin örtüldüğü bir döneme şahit olduk. O yüzden biz diyoruz ki önce ahlak ve maneviyat ilkesine göre yolsuzlukların önlenmesi toplumda ki ahlaki eksikliklerin giderilmesi. Ancak milli görüşün bahsetmiş olduğu önce ahlak ve maneviyat ilkesi ile hayata geçirilebilir” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler