Soylu Gözyaşlarına Boğuldu

Çiçeği burnunda AK Parti'li Süleyman Soylu canlı yayında göz yaşlarına hakim olamadı.Geçtiğimiz günlerde AK Parti saflarına katılan Süleyman Soylu, katıldığı canlı yayında Adnan Menderes'e ne kadar düşkün olduğunu gösterdi."Söz Bitmeden" adlı programa kon

Soylu Gözyaşlarına Boğuldu

Çiçeği burnunda AK Parti'li Süleyman Soylu canlı yayında göz yaşlarına hakim olamadı.

Geçtiğimiz günlerde AK Parti saflarına katılan Süleyman Soylu, katıldığı canlı yayında Adnan Menderes'e ne kadar düşkün olduğunu gösterdi.

"Söz Bitmeden" adlı programa konuk olan Süleyman Soylu, Adnan Menderes'ten bahsederken gözyaşlarına hakim olamadı.

Elif Çakır'ın "Adnan Menderes'i hep alacaklı olacağını düşünürüm, geldiğimiz sürece baktığınızda ne düşünüyorsunuz?" sorusu üzerine Soylu, Menderes dönemlerini hatırlayarak duygulandı.

"O GÜNÜN DEMOKRAT PARTİSİ BUGÜNÜN AK PARTİSİ'DİR"

Menderes'in güçlü olduğu kadar mahsun bir insan olduğunu ifade eden Soylu sözlerine şöyle devam etti: "Sadece bir şey söylemek isterim. Sadık Yalsızuçanlar'ın "Vefa Apartmanı"nda okudum. Tevfik ileri Yassıada'da namaz kılarken yanındaki arkadaşına diyor ki "Sen hiç secde ettin mi" "Ettim" diyor. Tekrar soruyor. "Sen hiç secde ettin mi. Secde ettin, Allah'ı düşündün ve millete hizmet için Allah'tan yardım diledin mi?"

Demokrat Parti böyle bir kadroydu. Bugün memlekete hizmet eden insanlarla kavga etmenin, mücadele etmenin ne anlamı var? Benim misyonum bu, o günün Demokrat Partisi bugünün AK Partisi'dir. Mücadeleye, demokrasiye inanan kim varsa bu büyük hizmet otağının içinde kendi hizmetini ortaya koyabilmelidir' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler