Soylu "Cumhuriyeti istismar ediyorlar"

 Adalet ve Kalkınma Partisinin Trabzonlu Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, geçmişte Mustafa Kemal Atatürk'ün resmini paradan çıkaranların bugün Cumhuriyet'in istismarını yaptığını söyledi.Soylu, bu bayram AK Parti'de ilk bayramı olduğunu belirterek,

Soylu "Cumhuriyeti istismar ediyorlar"

 Adalet ve Kalkınma Partisinin Trabzonlu Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, geçmişte Mustafa Kemal Atatürk'ün resmini paradan çıkaranların bugün Cumhuriyet'in istismarını yaptığını söyledi.

Soylu, bu bayram AK Parti'de ilk bayramı olduğunu belirterek, önümüzdeki seçimlerde partinin hem Türkiye'yi hem de diğer ülkeleri kucaklayacağını dile getirdi.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nda düzenlenen geleneksel bayramlaşma programına; AK Partinin Trabzonlu Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, milletvekilleri ve çok sayıda partili katıldı.

Bayramlaşma programında konuşma yapan Süleyman Soylu, Ankara'da yapılmak istenen 29 Ekim yürüyüşüne yönelik değerlendirmelerde bulundu. Bazılarının 29 Ekim marifetiyle kendilerini başka bir yerde göstermeye çalıştığını anlatan Soylu, "Dün Gazi Mustafa Kemal'in resimlerini paradan çıkartanlar, o gün o istismarı yapanlar bugün ise Cumhuriyet istismarını yapmaya çalışıyorlar.

O gün Türkiye'de insanlarımızın değerlerini ve kutsallarını ötekileştirerek insanlarımızı uzaklaştıranlar, bugün sanki 29 Ekim marifetiyle biz başka bir yerdeymişiz gibi muamele etmeye çalışıyorlar. Biz milletin içindeyiz, Cumhuriyet'in sahibiyiz, bayrağın, Türkiye'nin sahibiyiz." diye konuştu.

AK Parti'de ilk bayramı yaşadığını dile getiren Soylu, "Bu büyük hizmet kervanı önümüzdeki seçimlerde da hem Türkiye'yi, bir taraftan Suriye, Irak ve Balkanları kucaklayacaktır. Ben de bu ilk bayramımı bu ailede yaşıyorum. Çok mutluyum. Allah nice bayramlara hep birlikte ulaşmayı nasip etsin" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler