"Sorumluluklarımızı biliyoruz"

CHP Trabzon eski İl Başkanı, CHP Genel Yardımcısı Volkan Canalioğlu CHP Trabzon İl Başkanlığında basın açıklaması yaptı. Toplantıya partililerce yoğun ilgi gösterilirken, İlçe Başkanı Murat Özçilingir’in toplantıya katılmaması dikkat çekti.Öncelikle parti

"Sorumluluklarımızı biliyoruz"

CHP Trabzon eski İl Başkanı, CHP Genel Yardımcısı Volkan Canalioğlu CHP Trabzon İl Başkanlığında basın açıklaması yaptı. Toplantıya partililerce yoğun ilgi gösterilirken, İlçe Başkanı Murat Özçilingir’in toplantıya katılmaması dikkat çekti.

Öncelikle partilileri ve basın mensuplarını bilgilendiren CHP Trabzon İl başkanı Yavuz Karan, Trabzon örgütü olarak çok mutlu olduklarını belirterek, “Trabzon seçimler için bir kaledir. Bizde yaptığımız işlerle kaledeyiz. Trabzon'da daha önce partililerden hiç kimse bu kadar yükselmemişti. Örgütümüz olarak çok gururluyuz. Sayın Canalioğlu’nu tebrik ediyoruz" dedi.

Genel Başkan Yardımcısı Volkan Canalioğlu’nun açıklamasından satırbaşları;

Başkan Yardımcısı Canalioğlu öncelikle herkesin yeni yılını kutlayarak, “Yeni görevimden sonra ilk kez sizlerleyim. Sn. Kılıçdaroğlu’nun tüm Trabzon’a selamı var. Sizlere Ankara’dan selam getirdim. Trabzon’a bugüne kadar önemli katkılar sağladığımızı düşünüyorum. 2009’da çok çalıştık ama halk AK Parti’yi seçti. Ona da saygımız var. Yerel seçimleri kaybettik ama İl başkanlığı olarak görevimizi sürdürdük. Örgüt olarak çok iyi çalıştık. “Daha iyi bir Trabzon’u nasıl yaparız” bunun gayreti içerisindeyiz. Her vatandaşa ulaşmaya çalıştık ve ulaştık. Ancak Referandumda hayır çıkmadı” şeklinde konuştu.

Yerel Yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Volkan Canalioğlu, takım anlayışı içerisinde bugünlere geldiğini her fırsatta yineleyerek, “Trabzonlu olarak sorumluluklarımızın farkındayız. İktidara talip bir partiyiz. Sorunları bilen ve çözüm üreten partiyiz. Geldiğimiz süreç çok önemli. Genel başkan 14 saat çalışıyorsa biz de o şekilde çalışmalıyız. Yapılan toplantılarda bu partililere ve halkımıza aktarılmıştır. Bu ülkenin kalkınmaya ihtiyacı var. Sizlerin gayretleriyle Trabzon’da tek parti olacağız. Takım oyunu anlayışı ile bugünlere geldik. Her partide elbette sıkıntılar olur. Ama biz problemlerimizi aşmış durumdayız. Hükümetin Karadeniz politikasını herkes biliyor. Hükümetin Hayvancılığı, tarımı, fındığı nasıl bitirdiğini biliyorsunuz. 42 milyon insan bankaya borçlu. Esnafı da bitirdiler. Biz bu sorunları çözme noktasında çok önemli kararlar aldık. Bunları ay sonunda açıklayacağız. Seçime kalan 5 ayı çok iyi değerlendireceğiz. Biz Atatürk’ü Samsun’da karşılayan partiyiz. İçinizden çıkmış bir insan olara sorumluluğumu biliyorum. Hedefim iktidardır” dedi.

 

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Canalioğlu, “İl ve ilçe örgütleri ile birlik beraberlik içerisinde çalışıyoruz.  Milletvekili olacak il ve ilçe örgütlerimiz, 10 Ocak akşamına kadar bize bildirecekler. Trabzon siyasetine bakıldığında herkesin milletvekili olma hakkı vardır. Herkes aday adayı olabilir. Şu anda isimlerini bilmiyorum. Ayrıca İlçe başkanımız henüz görevindedir. İstifa etmemiştir” dedi. Genel Başkan Yardımcısı Canalioğlu, CHP’nin de Genel Seçimlerdeki oy hedefini %40 olarak hedeflediğini belirtti.

Kadın ve gençlik kollarına çok nem verdiğini söyleyen Canalioğlu, “Yerel yönetimlerden sorumlu genel başkan yardımcısı olmamla birlikte 13 belediyeye sahibiz. Bunun 3 ü büyükşehir 10’u normal. Halkımıza hesap verir bir şekilde çalışacağız. Genel seçimlerde etkili olmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.13 belediyemiz bize yaptığı hizmetleri bize açıklayacak. Buradan Giresun’a geçiyoruz. Üye olmak isteyenleri partimize davet ediyorum. Desteklerinizi bekliyorum. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset