Siyaset, halka hizmet makamıdır.

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Av. Salih Cora,  batı bölgesindeki tüm ilçe teşkilatları ile bir araya geldi. Teşkilatlar, Cora’yı yalnız bırakmazken, Cora, katılan tüm teşkilat mensuplarına teşekkür etti.AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı

Siyaset, halka hizmet makamıdır.

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Av. Salih Cora,  batı bölgesindeki tüm ilçe teşkilatları ile bir araya geldi. Teşkilatlar, Cora’yı yalnız bırakmazken, Cora, katılan tüm teşkilat mensuplarına teşekkür etti.

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Av. Salih Cora, AK Parti batı bölgesindeki tüm ilçe teşkilatlarına yemekli toplantı düzenledi. Düzenlenen yemeğe teşkilat mensupları yoğun katılım gösterirken, Salih Cora’yı adeta bağırlarına bastılar.

Salih Cora, “Aday adaylığımızı açıkladığımız günden itibaren, gerek telefonla, gerek mesajla gerek sosyal medyadan ve bizzat bizlere ulaşarak sevgi ve muhabbetlerini esirgemeyen çok kıymetli hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Siyaset, halka hizmet makamıdır. Siyaset doğup büyüdüğümüz yaşadığımız şehri daha ileriye götürmek için bir hizmet imkanıdır. Bu manada bizler siyasette ilkeli olmayı, dürüst davranmayı kendimize ilke edindik.

Çıkmış olduğumuz bu yolda sizlere şunun sözünü veriyorum ki, her zaman sizlerin yanında olacağım, her zaman Hazreti Mevlanı’nın söylediği gibi arayan, bulan, soran, kucaklayan olacağız. Bunu sizlere söz veriyorum. Yöremizin sorunlarını biliyoruz. Bu şehirde yıllardır siyaset yapmış bir kardeşiniz olarak bütün sorunlara vakıfım. 2004 yılından itibaren AK Parti çatısı altında sizlerle beraber, yağmur çamur demeden dere tepe konuşarak bu partiyi bugün zaferlerle tanıştırmış büyük başarılar elde ettik. Bunda ki en büyük başarı sizlerindir. Beni hepiniz tanıyorsunuz. Siyasette her zaman şunu söylüyorum, iddialıyım. Siyasette iddialı olmayanın olmaması gerektiğine inanıyorum. Siyasetin, bir sabır, cesaret, kararlılık işi olduğuna inanıyorum. Bunun için durmadan, yorulmadan sizlere hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Sürecin Türkiye için önemine vurgu yapan Cora, “Yeni bir Türkiye’nin yeni bir anayasanın yeni bir demokrasinin oluşacağı bu süreçte Sayın Cumhurbaşkanımızın 400 milletvekilini istediği yerde Trabzon için şunu söylüyorum ki, Trabzon 6 milletvekiline hazır bir teşkilat görüntüsü çiziyor. Sizleri tebrik ediyorum. Bugün burada yaptığımız konuşma şunu gösteriyor ki Trabzon teşkilatları Salih kardeşini bağrına basmıştır. Trabzon teşkilatları hazırdır. Hepinize çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset