Seymenoğlunun durağı Beşikdüzü

AK Parti Trabzon Milletvekili Safiye Seymenoğlu, Beşikdüzü ilçesinde Seçim çalışmalarında bulundu. Beşikdüzü, Oğuz beldesi, Resullü, Ambarlı ve Akkese köylerinde Seçim çalışmaları yapan Seymenoğlu, burada yaptığı konuşmada, sağlık alanındaki önemli gelişm

Seymenoğlunun durağı Beşikdüzü

AK Parti Trabzon Milletvekili Safiye Seymenoğlu, Beşikdüzü ilçesinde Seçim çalışmalarında bulundu.

Beşikdüzü, Oğuz beldesi, Resullü, Ambarlı ve Akkese köylerinde Seçim çalışmaları yapan Seymenoğlu, burada yaptığı konuşmada, sağlık alanındaki önemli gelişmeler ile karayollarında yapılan iyileştirilmelerin ülkede büyük mesafelerin alınmasına neden olduğunu söyledi.

Tekrar güçlü bir şekilde AK Parti'nin iktidara gelmesi durumunda anayasayı değiştireceklerini belirten Seymenoğlu, şöyle devam etti:

"Anayasa değişikliğinin bir kısmını geçen referandumda yaptık. Ama bu yeterli değil. Şimdi ise, hedef anayasayı yamalı bohça durumundan çıkarmaktır. Hak ve özgürlükler için daha çok alacağımız yol var. 'Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır' diyoruz. Çünkü biz bu süreçte iyi hizmetler yaptığımıza inanıyoruz. Sizler de bunu takdir ettiniz. Elde ettiğimiz Seçim sonuçlarında demek ki, AK Parti bu ilkeye iyi hizmetler yapmış. "

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset