Seymenoğlu'na tam destek...

AMACIMIZ HİZMET ETMEKAK Parti Trabzon milletvekili ve milletvekili adayı Safiye Seymenoğlu Kalkınma Mahallesi esnafını ziyaret ederek destek istedi. Kalkınma’da büyük ilgi gören Seymenoğlu seçimden sonrada halkın yanında olacağını söyledi. Halkla sohbet e

Seymenoğlu'na tam destek...

AMACIMIZ HİZMET ETMEK

AK Parti Trabzon milletvekili ve milletvekili adayı Safiye Seymenoğlu Kalkınma Mahallesi esnafını ziyaret ederek destek istedi. Kalkınma’da büyük ilgi gören Seymenoğlu seçimden sonrada halkın yanında olacağını söyledi. Halkla sohbet esnasında amaçlarının halka hizmet etmek olduğunu ifade eden Safiye Seymenoğlu, “İktidarımız süresince Türkiye’de göz ardı edilemeyecek işler yaptık. Bu dönem bizim için ustalık dönemi olacak. Yeni dönemde daha iyi işler yapacağız. Bizim amacımız halkımıza hizmet etmek, onların sorunlarını en aza indirmek. Bu doğrultuda elimizden geldiğince çalışıyoruz” dedi.

HALK DOĞRUYU GÖRÜYOR

Trabzon halkının AK partiye bakış açısını da değerlendiren Seymenoğlu, “Trabzon halkı genel anlamda bize destek veriyor. Herkes neyin ne olduğunu görüyor. Biz hiçbir zaman yapacağız diyerek söz vermedik. Biz yapabileceklerimizi söyleyip üzerine katarak yapıyoruz. Bu konuda anlımızın akıyla bugün yine burada halkımızdan destek istiyoruz” şeklinde ifadeler kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler