Seymenoğlu ustalık döneme...

Trabzon AK Parti Milletvekili adayı Safiye Seymenoğlu ustalık dönemine hazırlandıkları bu seçimle Türkiye'ye daha büyük hizmetler sunacaklarını söyledi.  Trabzon AK Parti Milletvekili adayı Safiye Seymenoğlu ustalık dönemine hazırlandıkları bu seçimle Tür

Seymenoğlu ustalık döneme...

Trabzon AK Parti Milletvekili adayı Safiye Seymenoğlu ustalık dönemine hazırlandıkları bu seçimle Türkiye'ye daha büyük hizmetler sunacaklarını söyledi.  

Trabzon AK Parti Milletvekili adayı Safiye Seymenoğlu ustalık dönemine hazırlandıkları bu seçimle Türkiye'ye daha büyük hizmetler sunacaklarını söyledi. Seymenoğlu, "15 gündür diğer vekil adaylarıyla sahadayız. İl ve ilçe teşkilatlarımızın desteğiyle gittiğimiz yerlerde vatandaşlarımızın tepkisini ölçüyoruz. Bu güne dek ciddi anlamda bir tepkiyle karşılaşmadık. " dedi.

 

Trabzon merkezle birlikte 17 ilçede çalışmaların devam ettiğini söyleyen Seymenoğlu, "Bir Sürmeneli olarak tabi ki bizler de Sürmene'yi düşünüyoruz. Daha önceki dönemlerde diğer Sürmeneli vekilimiz Prof. Dr. Cevdet Erdöl'ün de katkılarıyla Çamburnu'nda bulunan YENİ-ÇAM tersane alanının dolgusu tamamlanıp 3 parsele bölündü ve şirketlere yer teslimi yapıldı. Şuan şirketlerin yatırımlarını yapmasını bekliyoruz. " dedi. Sürmene ye yapılan yatırımlar arasında yeni adliye binasının bitme aşamasında olduğunu söyleyen Seymenoğlu, "Bunlarla birlikte 1500 kişilik kapalı spor salonu ve yeni gençlik merkezini de tamamladık. Belediye Başkanı Fikri Usta ile de konuşarak yeni dönemde asfalt ve betonlama çalışmalarına hız vereceğiz. İlçemize hizmet etmeye gayret gösteriyoruz. " diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset