Seymenoğlu pazarda dert dinledi!

AK Parti Trabzon milletvekili ve milletvekili adayı Safiye Seymenoğlu 2 nolu Erdoğdu Mahallesi pazarını dolaşarak esnafın dertlerini dinledi.. Pazar ziyaretini uzun tutan Seymenoğlu tek tek pazar esnafını selamlayarak sıkıntılarını sorarak, milletvekilliğ

Seymenoğlu pazarda dert dinledi!

AK Parti Trabzon milletvekili ve milletvekili adayı Safiye Seymenoğlu 2 nolu Erdoğdu Mahallesi pazarını dolaşarak esnafın dertlerini dinledi.. Pazar ziyaretini uzun tutan Seymenoğlu tek tek pazar esnafını selamlayarak sıkıntılarını sorarak, milletvekilliği sürecinde de AK Parti’nin yaptığı icraatları anlatarak destek istedi. Gezinti esnasında konuşma yapan Seymenoğlu, AK Parti olarak hizmet etmek için yola çıktılarını ifade ederek, “Halkımızın içine girerek onların sıkıntılarını daha yakından tekil ağızdan dinliyoruz. Onların sorunlarını kendi sorunlarımız olarak benimsedik. Biz vatandaşımıza en iyi imkanları sunmak için çabalıyoruz. Tabiî ki insanoğlu her zaman her şeyin en iyisini ister. Zamanla her şey daha da iyi olacak. Hiç kimse dört dörtlük değildir. Elbette zaman zaman bizimde eksikliklerimiz oluyor. Fakat zamanla bunlarında önüne geçeceğiz. Biz Türk milletine ve Trabzon’umuzun insanlarına hizmet etmek için buradayız” dedi. Pazar esnafı ise Seymenoğlu’na AK Parti’nin iktidarı döneminde yaptıkları icraatların başka hiçbir dönemde yapılmadığını ifade ederek, seçimlerde Türkiye’nin büyümesi ve istikrarın sürmesi için AK Parti’ye destek sözü verdiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset