Şener ve Güneş de çelenk yolladı!

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ve Teknik Direktör Şenol Güneş, Başbakan Erdoğan'ın vefat eden annesi Tenzile Erdoğan'ın cenazesine çelenk gönderdi.Safra kesesi ameliyatı sonrası ani gelişen dolaşım bozukluğu nedeniyle vefat eden Başbakan Recep Tayyip Erd

Şener ve Güneş de çelenk yolladı!

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ve Teknik Direktör Şenol Güneş, Başbakan Erdoğan'ın vefat eden annesi Tenzile Erdoğan'ın cenazesine çelenk gönderdi.

Safra kesesi ameliyatı sonrası ani gelişen dolaşım bozukluğu nedeniyle vefat eden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın annesi Tenzile Erdoğan (88) son yolculuğuna uğurlanıyor.

Cenaze için Fatih Camii'ne çok sayıda çelenk gönderildi. İçlerinde en ilginci Ergenekon Operasyonu kapsamında aranan ve yurtdışında olduğu belirtilen Bedrettin Dalan'ın gönderdiği çelenkti.Genelkurmay Başkanlığı, Kara Kuvvetleri Komutanlığı, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı, Hava Kuvvetleri Komutanlığı, Jandarma Genel Komutanlığı, 1. Ordu Komutanlığı, İstanbul Garnizon Komutanlığı, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Türk Telekom Yönetim Kurulu Başkanı Mohammed Hariri'nin içinde bulunduğu bazı kişi ve kurumların çelenk gönderdiği görüldü.

Çelenkler arasında özellikle Ergenekon Operasyonu kapsamında aranan ve yurt dışında olduğu belirtilen Bedrettin Dalan'ın gönderdiği çelenk dikkat çekti.

Diğer çelenkler de KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, sanatçılar Mahsun Kırmızıgül ve Ferdi Tayfur ile Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener ve Teknik Direktörü Şenol Güneş adına gönderildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset