Seçmen listelerine itiraz bitiyor

İlk turu 10 Ağustos’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin seçmen listeleri yarın muhtarlıklarda ki askıdan iniyor.Konu ile ilgili bir açıklama yapan AK Parti Trabzon İl yönetim kurulu üyesi Serap Ayvaz, “10 Ağustos’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçme

Seçmen listelerine itiraz bitiyor

İlk turu 10 Ağustos’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin seçmen listeleri yarın muhtarlıklarda ki askıdan iniyor.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan AK Parti Trabzon İl yönetim kurulu üyesi Serap Ayvaz, “10 Ağustos’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçmen listeleri muhtarlıklarda askıya çıkartılmıştır. Vatandaşlar listeden isimlerini kontrol etmeleri gerekir.

Listede ismi olmayan ve misafir olarak seçim zamanına kadar konaklayacak olanlar 9 Temmuz’dan önce ilçe nüfus müdürlüklerine müracaat ederek adres beyanlarını vermeleri gerekir. 9 Temmuz’dan sonra müracaatlar kabul edilmeyecektir. Bulunduğu mahallede seçmen listesinde ismi olmayan seçmenler, bulundukları adresi beyan etmek için ilçe nüfus müdürlüğüne doğalgaz, su, elektrik gibi faturaları yanlarında götürerek adres beyanında bulunabilirler.

9 Temmuz Çarşamba günü saat 17.00'da ise bu listeler askıdan inecek. Cumhurbaşkanlığı gibi önemli bir seçimin olması açısından bu sürecin önemli olduğunu belirtmek istiyoruz. Bina bazında seçmen kayıtlarının sorgulaması ise YSK’nın www.ysk.gov.tr internet adresinden gerçekleştirilecek” dedi.

Ayvaz sözlerini şöyle sürdürdü: “Cumhurbaşkanlığı seçimi için start vermiş durumdayız. Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanlığı adaylığını açıklamıştır. Bizlerde Sayın Başbakanımız için dava adamı ve davamız için özellikle Trabzon’da bu seçimde elinden gelenin en iyisini yapması zorundadır. Hedefimiz ise Trabzon’dan yüzde en yüksek oyu alarak başbakanımızı Cumhurbaşkanı yapmaktır” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler