"Seçimde favori CHP"

Seçim çalışmalarını tüm hızıyla devam eden CHP Ortahisar Başkan Adayı Nazım Özcan Haber61’e ziyarette bulundu.Özcan Haber61 Genel Yayın Koordinatörü Orhan Çavuşoğlu ile fikir alış verişinde bulundu.Özcan’a ziyaretinde Belediye Meclis üyesi Ömer Dayı ve Or

"Seçimde favori CHP"

Seçim çalışmalarını tüm hızıyla devam eden CHP Ortahisar Başkan Adayı Nazım Özcan Haber61’e ziyarette bulundu.

Özcan Haber61 Genel Yayın Koordinatörü Orhan Çavuşoğlu ile fikir alış verişinde bulundu.

Özcan’a ziyaretinde Belediye Meclis üyesi Ömer Dayı ve Ortahisar Seçim Koordinasyon Merkezi Yöneticisi Özer Çağlayan eşlik etti.

1222.jpg

Özcan burada yaptığı açıklamada “ Seçimlere en iyi şekilde hazırlanmaya çalışıyoruz. Mahalle mahalle sokak sokak heryere giderek planlı bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz.  Halkın nabzını tuttuğumuzda iktidar partisindeki düşüşü ve CHP’ye olan ilginin arttığını rahatlıkça görebiliyoruz. Son günlerde ülkede yaşanan gelişmelerle beraber doğan bir tepki var, insanlar olanları görüyor. Bu doğrultuda rahatlıkla söyleyebiliriz ki seçimlerde hem Ortahisar’da hem de Büyükşehir’de CHP favori parti konumundadır. Hedefimiz ise Ortahisar’da en az 120bin oy.”  İfadelerini kullandı.

Çalışmalarına hiç durmadan devam edeceklerini de sözlerine ekleyen Özcan ve ekibi Haber61.net ekibine de başarılar diledi.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler