Seçim beyannamesinde sürprizler var

AK Parti Grup Başkan Vekili Ahmet Aydın, "4 Ekim'de beyannamemizi halkımızla paylaşacağız. Halkımıza birebir de hitap edecek, dokunacak olan önemli ve sürpriz sayılabilecek hususların olacağını düşünüyorum" dedi.AK Parti Grup Başkan Vekili Ahmet Aydın, An

Seçim beyannamesinde sürprizler var

AK Parti Grup Başkan Vekili Ahmet Aydın, "4 Ekim'de beyannamemizi halkımızla paylaşacağız. Halkımıza birebir de hitap edecek, dokunacak olan önemli ve sürpriz sayılabilecek hususların olacağını düşünüyorum" dedi.

AK Parti Grup Başkan Vekili Ahmet Aydın, Ankara Arena Spor Salonu'nda düzenlenen 26. Dönem Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı'nda gazetecilerin sorularını cevapladı. AK Parti'deki bir etkinliğin tüm Türkiye'nin ilgi odağında olduğunu belirten Aydın, "Milletimiz ve bu mazlum coğrafya için hayırlara vesile olsun. Çok değerli aday kardeşlerimiz var. AK Parti'nin insan kaynağı o kadar zengin ki belki tek bir 550 kişilik değil en az 10 tane 550 kişilik liste yapabilirdik ama bu 550 ile sınırlıydı. Bugün bu arkadaşlarımız hem kendi bölgelerinin hem de tüm Türkiye'nin milletvekili olacaklar. "Bu hizmette ben de varım" diyorlar. Bu millete yardım etmek, dertlerine derman olmak için "ben de varım" diyen tüm kardeşlerimize, aday adaylarımıza hayırlı olsun diyorum" ifadelerini kullandı.

Açıklamaların ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Aydın, AK Parti'nin seçim vaatlerinin yer aldığı seçim beyannamesinde yeni Anayasa ve çözüm sürecinin hangi şekilde yer alacağının sorulması üzerine, "Bunlar stratejik konular, ülkenin umudu, beklentisi neyse o noktada muhakkak ki beyannamede ifadeler olacak. Sabredelim, 4 Ekim'de yine bu salonda beyannamemizi halkımızla paylaşacağız. Halkımıza birebir de hitap edecek, dokunacak olan önemli ve sürpriz sayılabilecek hususların olacağını düşünüyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset