"Savaşı durduracak olan sizsiniz"

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Gaziosmanpaşa'da düzenlediği mitingde, "Türkiye adım adım bir savaşa sürükleniyor. Bunu durduracak olan sizsiniz" dedi.SP Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Gaziosmanpaşa Meydanı'nda partililere seslendi. Seç

"Savaşı durduracak olan sizsiniz"

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Gaziosmanpaşa'da düzenlediği mitingde, "Türkiye adım adım bir savaşa sürükleniyor. Bunu durduracak olan sizsiniz" dedi.

SP Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Gaziosmanpaşa Meydanı'nda partililere seslendi. Seçmene seslenen Mustafa Kamalak, "Biten sadece tarım mı, hayvancılık mı, sadece sanayimi. Kardeşliğimizi de bitiriyorlar. Çanakkale'de omur omuza şehit düşen kahramanların torunlarıyız. Peygamberimiz bir, Rabbimiz bir, kıblemiz bir, bayrağımız birdir. Eğer söylediklerimi onaylıyorsan yüreğinin sesini dinle oyunu Saadet Partisi'ne oy ver" dedi.

"Sıfır barajla biz seçime giriyoruz" diyen Kamalak, "Anayasanın 48. maddesine yoğun çabalarımızla bireysel başvuru hakkı kondu. Herkes anayasanın teminatı altında bulunan bir temel hakkının ihlal edildiği gerekçesiyle Anayasa Mahkemesi'ne başvurabilir. Öbür taraftan Türkiye adım adım bir savaşa sürükleniyor. Bunu durduracak olan sizsiniz. Biz yıllardan beri haykırıyoruz ama duymuyorlar. Şimdi sınıra dayandı savaş. Savaş nerede olacak Türkiye'de. Gün bugündür. Yarın çok geç kalabilir. Bir karış kaybedecek toprağımız yok. Amacımız belli bizim. Yeniden istediğimiz yaşanabilecek bir Türkiye" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset