Sarıgül: En çok oyu Karadenizlilerden alacağım

CHP İstanbul büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül seçim çalışmalarını haber61.net’e değerlendirdi.İstanbul’da değişim için artık her şeyin hazır olduğunu 31 Mart sabahı İstanbul’da yaşayanların güne yeni bir umut, heyecan ve coşku ile uyanacağ

Sarıgül: En çok oyu Karadenizlilerden alacağım

CHP İstanbul büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül seçim çalışmalarını haber61.net’e değerlendirdi.

İstanbul’da değişim için artık her şeyin hazır olduğunu 31 Mart sabahı İstanbul’da yaşayanların güne yeni bir umut, heyecan ve coşku ile uyanacağını belirten Mustafa Sarıgül “Halkımız yaşanan yolsuzlukların hesabını sandıkta sormak için dört gözle 30 mart yerel seçimlerini bekliyor” dedi.

Trabzon halkını ve şehrini çok sevdiğini selam ve saygılarını ilettiğini belirten Sarıgül, “İstanbul’da yaşayan çok sayıda Trabzonlu, Rize’li, Artvinli, Ordulu, Giresunlu hemşerimiz var. Onlar bu seçimde beni yalnız bırakmayacak. Şişli’den başlayan dostluğumuz ve kardeşliğimiz büyükşehirde de devam edecek” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler