Sare Davutoğlu’na toplantıda bir telefon geldi ve...

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Kadın Doğum Uzmanı eşi Sare Davutoğlu, gelen bir telefon üzerine Çalışan Kadınlar Buluşmasından ayrılarak hastaneye gitti. Doğumdan sonra salona geri dönen Davutoğlu, bebeğin fotoğraflarını yanındakilere gösterdi.Başbakan Ahme

Sare Davutoğlu’na toplantıda bir telefon geldi ve...

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Kadın Doğum Uzmanı eşi Sare Davutoğlu, gelen bir telefon üzerine Çalışan Kadınlar Buluşmasından ayrılarak hastaneye gitti. Doğumdan sonra salona geri dönen Davutoğlu, bebeğin fotoğraflarını yanındakilere gösterdi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Kadın Doğum Uzmanı eşi Dr. Sare Davutoğlu, Haliç Kongre Merkezinde düzenlenen Çalışan Kadınlar Buluşmasına katıldı. Başbakan Ahmet Davutoğlu'dan önce salona gelen Sare Davutoğlu, bir süre kadınlarla sohbet etti. Sare Davutoğlu, aniden gelen bir telefon üzerine hastasının doğumu için salondan ayrıldı. Başbakan Davutoğlu konuşmasını yaptığı sırada salona geri gelen Sare Davutoğlu, yanındakilere doğan bebeğin fotoğraflarını gösterdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset