Saral: Millet ayakkabı kutularıyla uğraşırken...

AK Parti İstanbul Milletvekili Oktay Saral, "Millet para sayma makineleriyle ayakkabı kutularıyla uğraşırken faiz lobisi bu bir hafta içerisinde yine bu milleti soymuştur" dedi.Saral, yaptığı yazılı açıklamada, son bir haftadır Türkiye'nin, uluslararası b

Saral: Millet ayakkabı kutularıyla uğraşırken...

AK Parti İstanbul Milletvekili Oktay Saral, "Millet para sayma makineleriyle ayakkabı kutularıyla uğraşırken faiz lobisi bu bir hafta içerisinde yine bu milleti soymuştur" dedi.

Saral, yaptığı yazılı açıklamada, son bir haftadır Türkiye'nin, uluslararası boyutta devreye sokulan ve yerel taşeronlarla kotarılan büyük bir tezgahla karşı karşıya olduğunu belirtti.

Yegane öznesi Halk Bankası olan bu operasyonun amacının hükümet nezdinde Türkiye'ye diz çöktürme girişiminden başka bir şey olmadığını ifade eden Saral, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

"Bu topraklar Osmanlı da dahil olmak üzere bunun gibi çok büyük kalkışmalar, çok önemli operasyonlar gördü ve maalesef birçoğunda milletimizi birbirine düşürmeyi başarırken, kendileri de bu milletin öz kaynaklarına çöreklendiler. Burada çok önemli bir hususa değinmeden geçemeyeceğim; 2. Abdülhamit'ten sonra Sayın Başbakanımız bu oluşumlara, bu operasyonlara en büyük mukavemeti gösteren liderdir ve Allah'ın izniyle kim olursa olsun bu mukavemet karşısında duramayacaktır."

"17 Aralık sabahı Türkiye yeni bir darbe girişimiyle uyanmıştır" diyen Saral, şöyle devam etti:

"Halk Bankası özelinde Türkiye hedef alınmış, yanında da üç bakanımızın oğlu çerez olarak toplumun önüne atılmıştır. Ben bu bakanlarımızdan hiçbirinin evladının bir yolsuzluğa karıştığına inanmıyorum. Özellikle hayatını devletine vakfetmiş, bu millete hizmet uğruna gecesini gündüzüne katarak çalıştığına bire bir şahit olduğum Sayın Erdoğan Bayraktar'ın ve ailesinden herhangi birinin böyle bir olayla anılması onu tanıyan herkes gibi bizleri de derinden üzmüştür. Sayın Bakanımızı bile insafsızca bu operasyonun içerisine dahil edenler çok yakın bir gelecekte bu yaptıklarına pişman olacak ve vicdan azabı duyacaktır."

Saral, Bakan Bayraktar'ın oğlu Abdullah Oğuz Bayraktar, Fatih Belediye Başkanı, TOKİ'de görevli bazı bürokratlar ile bazı müteahhitlerin tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmasının kendi düşüncelerini doğrular nitelikte olduğunu kaydederek, açıklamasını şöyle tamamladı:

"Yani hedef Amerika ve İsrail'i oldukça rahatsız eden Halk Bankası'dır. Yolsuzluk dosyası halkı galeyana getirmek için kullanılan bir argümandır. Millet para sayma makineleriyle ayakkabı kutularıyla uğraşırken faiz lobisi bu bir hafta içerisinde yine bu milleti soymuştur. Bu milletin tek kuruşunu şahsı adına kullanan her kimse, bakan da olsa, bakan oğlu da olsa Rabbim onu bildiği gibi yapsın ama halkımız gerçekleri de görüp kendisini ona göre konumlandırsın. Ya bu ülkeden yana olacağız ya da bu ülkenin altını oyanlardan yana. Anlaşılan o ki 2014-2015 yıllarında yapılacak olan seçimler AK Parti ile uluslararası güçler arasında geçecek."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset