Sansürle bizim işimiz olmaz

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun dün partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmasının bir kısmında Başbakan Erdoğan ve oğlu Bilal Erdoğan arasında geçtiği iddia edilen telefon görüşmesini dinletti.  Bu sırada Kılıçdaroğlu'nun canlı yayınlanan ko

Sansürle bizim işimiz olmaz
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun dün partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmasının bir kısmında Başbakan Erdoğan ve oğlu Bilal Erdoğan arasında geçtiği iddia edilen telefon görüşmesini dinletti. 
 
Bu sırada Kılıçdaroğlu'nun canlı yayınlanan konuşmasının bazı yayın organları tarafından kesilmesine ilişkin bir soruya, TBMM Başkanı Çiçek, "Yasa dışı bir husus. Bu ve benzeri yayınlar açısından RTÜK'ün yayın ilkelerini belirleyen 8. maddesi ile ilgili fıkralarına bakılması gerekiyor. Bu ceza hukuku bakımından da suç teşkil edeceği düşüncesi ile ilk defa karşımıza gelen bir husus. Bu çerçevede inceletiyoruz. Bir siyasi parti genel başkanının sözünü kesmek bizim yapacağımız bir iş değildir. Biz herkesin görüşüne saygı duyuyoruz" diye yanıt verdi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset