Sandıklar kapandı

Aralarında Yalova ve Ağrı'nın da bulunduğu 14 yerde tekrarlanan seçimler sona erdi. Sandıklar Ağrı'da 16:00'da, Yalova'da ise 17:00 itibarıyla kapandı ve oy sayımına geçildi. Yalova'da, Yüksek Seçim Kurulunun (YSK) kararı doğrultusunda yenilenen belediye

Sandıklar kapandı
Aralarında Yalova ve Ağrı'nın da bulunduğu 14 yerde tekrarlanan seçimler sona erdi. Sandıklar Ağrı'da 16:00'da, Yalova'da ise 17:00 itibarıyla kapandı ve oy sayımına geçildi.
 
Yalova'da, Yüksek Seçim Kurulunun (YSK) kararı doğrultusunda yenilenen belediye başkanlığı seçiminde oy verme işlemleri tamamlandı.
 
Seçmen sayısı 75 bin 813 olan kentte, 15 okul ile bir cezaevinde 245 sandık kuruldu.
Vatandaşlar saat 08.00'den 17.00'ye kadar oy verme süresince sandık başlarına giderek tercihlerini yaptı. Daha sonra sandıklar açılarak sayıma geçildi.
 
Seçim, YSK'nın kararına göre sadece belediye başkanının belirlenmesi amacıyla gerçekleştirildi.
 
Katılımın yoğun olduğu görülen seçim için kente gelen milletvekilleri ile siyasi partilerin yöneticileri, bazı okulları gezerek gözlemlerde bulundu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset