Sandık başkanına bıçaklı saldırı!

Van'ın Muradiye İlçesi Babacan Mahallesi'nde HDP ve AK Partililer arasında çıkan kavgada sandık başkanı bıçakla yaralandı.Muradiye'nin Babacan Mahallesi'nde oy kullanma sırasında bir anda HDP'liler ile AK Partililer arasında sözlü tartışma yaşandı. Kısa s

Sandık başkanına bıçaklı saldırı!

Van'ın Muradiye İlçesi Babacan Mahallesi'nde HDP ve AK Partililer arasında çıkan kavgada sandık başkanı bıçakla yaralandı.

Muradiye'nin Babacan Mahallesi'nde oy kullanma sırasında bir anda HDP'liler ile AK Partililer arasında sözlü tartışma yaşandı. Kısa sürede kavgaya dönüşen olayda her iki partinin mensupları bıçaklarla birbirine saldırdı.

Olayı ayırmaya çalışan sandık başkanı E.D. kimliği belirsiz bir kişi tarafından bacağından bıçaklanarak yaralandı. E.D. Muradiye Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, jandarma mahallede geniş güvenlik önlemi aldı. Jandarma, olaya karışanları bulmak için çalışma başlattı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler