Sandık başında selfie 250 TL’ye patladı

İzmir Emniyet Müdürlüğü ekipleri, mührü bastıktan sonra oy pusulası ile selfie yapıp sosyal medyada paylaşan 29 kişi hakkında 250'şer TL'den toplam 7 bin 250 TL para cezası kesti.Para cezası kesilen kişilerin verdikleri sözlü ifadelerinde, "Bu kadar pahal

Sandık başında selfie 250 TL’ye patladı

İzmir Emniyet Müdürlüğü ekipleri, mührü bastıktan sonra oy pusulası ile selfie yapıp sosyal medyada paylaşan 29 kişi hakkında 250'şer TL'den toplam 7 bin 250 TL para cezası kesti.

Para cezası kesilen kişilerin verdikleri sözlü ifadelerinde, "Bu kadar pahalıya patlayacağını bilseydik çekmezdik" dedikleri öğrenildi.

Seçimlerde İzmir'de başkasının yerine oy kullanmak isteyen 7 kişi hakkında da adli işlem yapıldığı belirtildi. Yine seçim günü okul önlerinde silahla ateş ettiği tespit edilen 2 kişi hakkında da işlem yapıldığı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset