Şalpazarı'nda ilginç karşılaşma

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayları CHP’li M. Volkan Canalioğlu ile AK Partili Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Şalpazarı ilçesindeki seçim çalışmalarında bir kahvehanede karşılaştı.İki aday birbirlerine başarılar dilerken, Şalpazarı AK Parti Başkan adayı

Şalpazarı'nda ilginç karşılaşma

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayları CHP’li M. Volkan Canalioğlu ile AK Partili Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Şalpazarı ilçesindeki seçim çalışmalarında bir kahvehanede karşılaştı.

İki aday birbirlerine başarılar dilerken, Şalpazarı AK Parti Başkan adayı Ahmet Yüksel Gülay, Volkan Canalioğlu’na elindeki ekmeği uzatarak, “Başkanım başarılar dilerim. Bu ekmek okunmuştur” diye espri yaptı. Buna karşılık CHP Milletvekili ve Belediye Başkan adayı M. Volkan Canalioğu da, “Ben de size dilerim ancak unutmayın ki okunmuş ekmek bendedir dikkat edin” karşılığını verdi.

Gümrükçüoğlu ise Trabzon halkının vereceği karara herkesin saygı duyacağını belirterek "Trabzon'da yaptığımız hizmetleri büyükşehir ile birlikte ilçelere de ulaştıracağız" dedi.

Canalioğlu ve Gümrükçüoğlu birbirlerine başarılar diledikten sonra ayrıldılar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset