Şalpazarı'nda gençlik şöleni

Düzenlenen şölene AK Parti Trabzon Milletvekili adayları Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, Safiye Seymenoğlu, Dr. Yunus Karabela, Av. Salih Cora ile çok sayıda genç ve davetli katıldı.AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Av. Salih Cora, bölgenin milletvekili ad

Şalpazarı'nda gençlik şöleni

Düzenlenen şölene AK Parti Trabzon Milletvekili adayları Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, Safiye Seymenoğlu, Dr. Yunus Karabela, Av. Salih Cora ile çok sayıda genç ve davetli katıldı.

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Av. Salih Cora, bölgenin milletvekili adayı olduğunu belirterek, “Sizlerin sorunlarını çözmeye talibim. Çünkü biz aynı horonun halkasıyız. Aynı suyu içmekte, aynı yaylada yaylacılık yapmaktayız. Önümüzdeki süreçte hangi siyasi görüşten olursanız olun, bu bölgenin evladı ve genç bir kardeşiniz olarak bana sahip çıkacağınızı biliyorum. Bu böyleye hizmet etmek ve bu bölgenin insanına yardımcı olmak adına sizlerin desteğine talibim.

Şalpazarı’ndan neden Şıhkıran-Elikbeli yolu yapılmasın? Neden toplu konut yapılmasın? Gelin beraber bu bölgenin talihini birlikte değiştirelim. El ele, birlik beraberlik içinde olarak önümüzdeki süreçte tek başına iktidar olacak olan AK Parti’ye Şalpazarı olarak güçlü bir destek verelim ki güçlü bir hizmet alalım. Bunun için sizler kendi evladınız olan bize sahip çıkın. Ben sizin hemşehrinizim, ben sizin derdinizim, kendinize nasıl sahip çıkıyorsanız bana da öyle sahip çıkın” dedi.

Cora’nın ardından milletvekili adayı Yunus Karabela ise AK Parti’nin icraatlarını halka anlatarak, seçimlerde halkın yeniden AK Parti’ye teveccüh göstereceğinden bir şüphesi olmayacağını söyledi. Safiye Seymenoğlu’da kısa bir konuşma yaparak, “Bizler sizlerin derdine çare olmak için partimizin çeşitli kademelerinde görev yaptık ve bugün burada milletvekili adayı olarak karşınızdayım. Hizmetlerimizin devamı için sizden destek bekliyorum” diye konuştu.

Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu ise, “Ben üniversitede yılların birikimiyle bir çok projeye imza attım. Bugün ülkeme farklı alanlarda daha iyi hizmet yapabilmek adına siyasete atılmaya karar verdim. Başbakanımızın takdiri sizlerin teveccühü ile mecliste sizi en iyi şekilde temsil edeceğim” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler