Şalpazarı Belediyesi'nde nöbet değişimi

MHP'den Şalpazarı Belediye Başkanlığı'na seçilen Refik Kurukız Fehmi Cengiz'den görevi devraldı.MHP Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli ve Partililerin de aralarında bulunduğu kalabalıkla Belediye binasına gelen Refik Kurukız, bina önünde Belediye Personeli

Şalpazarı Belediyesi'nde nöbet değişimi

MHP'den Şalpazarı Belediye Başkanlığı'na seçilen Refik Kurukız Fehmi Cengiz'den görevi devraldı.

MHP Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli ve Partililerin de aralarında bulunduğu kalabalıkla Belediye binasına gelen Refik Kurukız, bina önünde Belediye Personeli tarafından karşılandı. Kurukız ve beraberindekiler buradan Başkan Cengiz'in makamına çıktılar. Burada bir konuşma yapan Refik Kurukız, 5 yıldır Şalpazarı Belediyesi'ni iyi bir şekilde yöneten Fehmi Cengiz'e teşekkür etti.

Fehmi Cengiz de, görevde bulunduğu zaman zarfında Belediyeyi kimseye peşkeş çekmediğini, elindeki imkanlara göre çok hizmetler yaptığını belirterek; "Sizler beni bu makama taşıdınız. Görevimi devrederken, umumi hizmetlerde her zaman yanınızda olduğumu, şahsi işlerde ise takipçiniz olacağımı bilmenizi istiyorum. Ben bu makama oturduktan sonra odamın kapısını hiç kapatmadım. Sizden de kapınızı vatandaşa kapatmamanızı istiyorum" dedi.

Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, Fehmi Cengiz'e 5 yıllık hizmetleri anısına plaketler takdim etti. Belediye Hesap İşleri Müdürü Nihat Çakır da, personel adına Fehmi Cengiz'e bir teşekkür plaketi verdi.

Refik Kurukız'a yeni görevinde başarılar diliyoruz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset