Salih Cora: "Laf değil iş ürettik"

AK Parti Trabzon 6. sıra milletvekili adayı Salih Cora, partisinin 8, 5 yıllık iktidar döneminde mazeret değil çözüm ürettiklerini, laf değil, iş ürettiklerini söyledi.   Seçim çalışmalarına Trabzon'un Vakfıkebir ilçesinde devam eden AK Parti Trabzon mill

Salih Cora: "Laf değil iş ürettik"

AK Parti Trabzon 6. sıra milletvekili adayı Salih Cora, partisinin 8, 5 yıllık iktidar döneminde mazeret değil çözüm ürettiklerini, laf değil, iş ürettiklerini söyledi. 

 

Seçim çalışmalarına Trabzon'un Vakfıkebir ilçesinde devam eden AK Parti Trabzon milletvekili adayı Salih Cora, esnaf ziyaretinde bulunarak vatandaşlardan destek istedi. Salih Cora, Vakfıkebir'e gelişinde İlçe Başkanı Enver İskenderoğlu, gençlik Kolları Başkanı Ömer Turan, Kadın Kolları Başkanı Esma Çobanoğlu, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partililer tarafından karşılandı. Daha sonra ilçe başkanı ve partililerle birlikte esnaf ziyaretine başlayan milletvekili adayı Cora, Vakfıkebir esnafını tek tek ziyaret etti. Cora, esnaf ziyareti sonrası yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Vakfıkebir' de esnaf ziyaretlerimiz devam ediyor. esnaf ziyaretlerinde halkımızın göstermiş olduğu ilgiden çok memnunuz. Bu AK Partinin yeniden tek başına iktidara geleceğinin habercisidir. 8, 5 yıllık iktidarımız döneminde mazeret değil çözüm ürettik. Laf değil, iş ürettik. Bununda meyvesini Vakfıkebir' de çok açık bir şeklide gördük. İnşallah bundan sonrada halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Vakfıkebir'in sorunlarını biliyoruz. Bu bölgenin merkezi konumundadır. İnşallah Büyükliman Bölgesi' nin temsilcisi olarak bizleri tercih ederek bizde buradaki halkımızı mahcup etmeyeceğiz. hizmetleri yatırımları bu bölgeye kaydırmak için mücadele edeceğiz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset