Sağlık Bakanından Davutoğlu’na brifing

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'dan bakanlığın çalışmalarına ilişkin bilgi alıyor.  Başbakan Ahmet Davutoğlu, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'dan Sağlık Bakanlığında gerçekleştirilen toplantıda, bakanlığın çalışmalarına ilişkin

Sağlık Bakanından Davutoğlu’na brifing
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'dan bakanlığın çalışmalarına ilişkin bilgi alıyor. 
 
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'dan Sağlık Bakanlığında gerçekleştirilen toplantıda, bakanlığın çalışmalarına ilişkin bilgi alıyor. Uyuşturucu ile Mücadele Acil Eylem Planı dün Bakanlar Kurulu'nda kabul edilmişti. Uyuşturucu ile Mücadele Bakanlar Komitesi, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç başkanlığında 7 bakan ile çalışmalarını yürütecek. Uyuşturucu ile Mücadele Acil Eylem Planı, halk sağlığı, acil sağlık hizmeti ve şehir hastanelerinin de bu toplantı kapsamında ele alınması bekleniyor. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset