Sağıroğlu: Bu milletin hizmetkarıyız

Yomra Belediye Başkanı Ak Parti Belediye Başkan Adayı İbrahim Sağıroğlu Özdil Beldesi’nde yaptığı konuşmada "Ekip arkadaşlarımla birlikte bu milletin amelesiyiz. Hizmetkârıyız. Destek sizden hizmet bizden" dedi.Yomra Belediye Başkanı Ak Parti Belediye Baş

Sağıroğlu: Bu milletin hizmetkarıyız

Yomra Belediye Başkanı Ak Parti Belediye Başkan Adayı İbrahim Sağıroğlu Özdil Beldesi’nde yaptığı konuşmada "Ekip arkadaşlarımla birlikte bu milletin amelesiyiz. Hizmetkârıyız. Destek sizden hizmet bizden" dedi.

Yomra Belediye Başkanı Ak Parti Belediye Başkan Adayı İbrahim Sağıroğlu çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Başkan Sağıroğlu dün, Ak Parti Yomra İlçe Başkanı Mustafa Pehlivan ve meclis üyeleriyle birlikte ilçenin Özdil Beldesine çıkartma yaptı. Her yerde olduğu gibi Özdil’de sevgi seliyle karşılanan Başkan Sağıroğlu, vatandaşların kendilerine göstermiş olduğu teveccühe teşekkür ederek, vatandaşlara açıklamalarda bulundu.

Başkan Sağıroğlu, “Kendimize yüzde 80 gibi bir hedef koymuştuk. Ancak gittiğimiz her yerde görüyoruz ki, bizlere verilen bu destekle birlikte yüzümüz kara çıkmayacak” dedi. Son 10 yılda Yomra’da muhalefette görev yaptığını belirten Başkan Sağıroğlu, “ İlçemizde su, yol, kanalizasyon gibi bir çok hizmetleri yaptım ancak, çok açık olarak mega projeleri yapamadım. Muhalefette isen bu işleri yapamazsın. Buralara gelip diğer aday arkadaşlar sizlere atıp tutabilir. İnanmayın. Yapamazlar arkadaşlar, bunun en güzel örneği benim. Bu ilçede her türlü hizmeti yaptım ancak, sosyal donatı projelerini yapamadım. Şimdi ise 10 tane güzel projemiz var.

Bunları yapabilmek içinde bizlere iktidar desteği şart. Sizlerden her yerden olduğu gibi ful destek bekliyorum. Hem ilçem adına hem büyükşehir adına. İlçemizi şaha kaldıracak projelerimizle birlikte Avrupa görünümüne sokacağız. Ekip arkadaşlarımla birlikte biz bu milletin amelesiyiz. Hizmetkârıyız.  Bundan önceki yıllarda gece gündüz demeden çalıştık. Bundan sonrada üzerine koyarak çalışmalarımıza devam edeceğiz. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Destek sizden hizmet bizden” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset