Rüşvet operasyonunun savcısı değiştirildi!

İkinci yolsuzluk operasyonunu başlatan, ancak emniyetin yargının talimatlarını yerine getirmeyerek delil karartma ve bazı şüphelilerin kaçmasına zemin hazırladığını açıklayan özel yetkili savcı Muammer Akkaş'ın elinden alınmasının ardından davaya yeni sav

Rüşvet operasyonunun savcısı değiştirildi!
İkinci yolsuzluk operasyonunu başlatan, ancak emniyetin yargının talimatlarını yerine getirmeyerek delil karartma ve bazı şüphelilerin kaçmasına zemin hazırladığını açıklayan özel yetkili savcı Muammer Akkaş'ın elinden alınmasının ardından davaya yeni savcılar atandı.
 
YENİ SAVCILAR BELLİ OLDU
 
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın yakınları ve iş adamlarının da yer aldığı belirtilen soruşturma dosyası Savcı Muammer Akkaş’tan alınmıştı. Bundan sonra soruşturmayı Istanbul Terörle Mücadele Başsavcıvekili Oktay Erdoğan ile savcılar Idris Kurt, Irfan Fidan, Fuzuli Aydoğdu ve Ismail Uçar yürütecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler